Hölgyeim! Mennyire gyakori eset, hogy amikor menstruáltok, a világmindenséget is megennétek? A feleségem ilyen.
Tök normális a kívánósság ilyenkor, hiszen a hormonok többletenergia bevitelére késztetik az embert menzesz előtt. Viszont kellene valamelyest kontrollálni is, vagy lemozogni, amit összeevett. Én is szoktam ilyenkor többet eszegetni, sokszor lemegy egy tábla csoki vagy egy egész pizza (vagy mindkettő... :D) egyen amit kíván, de csak max kétfélét, utána menjetek mozogni egyet. Sétálni, vagy foglalja el magát valami értelmessel a köv. étkezésig.
A Premens tabletta is sokat segíthet, szabályozza a hormonok helyes működését.
Elotte egesz botranyosan. Nem is sokat eszem, de szinte olni tudnek, hogy egyek valamit, ami az eszembe jutott. Legutobb mar megvolt az eszegetes, es hajnali kettokor, magam is megijedtem, egy croissant-t egyenesen az eperlekvaros uvegbe tunkoltam, amit soha nem tennek, mert morzsas lesz.
Szoval legjellemzobb szamomra, hogy szinte vadallati mohosag jon ram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!