Miért érezni nedvességet a betét hátsó részénél?
Figyelt kérdés
Éjszakait használok mikor megvan, tehát a hosszút. Viszont mikor mozgok és már van benne, elöl meg középen nem érezni, hogy "nedves", viszont hátul a fenekemnél igen. Ez normális (tehát nem a hüvely résznél kéne érezni, vagy ott is a vért?)? Ha nem, mi lehet a gond? Más is érzi így?2021. okt. 1. 12:41
2/3 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok.Szerintem azért van ez mert hátul nem fekszik úgy fel a betét.
3/3 anonim válasza:
Azért mert elfolyik a betét felszínén hátra, mivel nem szív be mindent azonnal, csak egy kis idő elteltével. Na és ezalatt az idő alatt a cucc szépen hátra folyik, és ott tudja beszívni a betét. Minél nagyobb a betét, annál több helyre kerülhet a cucc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!