Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van színes minta a...

Miért van színes minta a betéteken?

Figyelt kérdés
Alwayst meg Libresse-t szoktam használni. Előbbin valami kék virágos (?) minta van, utóbbin meg lila szívecske. Valaki tudja esetleg, hogy miért tesznek rá mintát? Mi értelme van? Úgyis csak akkor látni ha használja az ember. Vagy van aki képes csak ezért ezt venni? Ti hogy viszonyultok hozzá?

2021. szept. 27. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Csak. Gondolom egyedivé is akarják tenni.

Olcsóbbakon nincs minta. De én amúgy se szoktam nézegetni a betétet, max. azt, hogy cserélni kell-e vagy nem.

2021. szept. 27. 14:13
 2/3 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem ez olyan, mint a mintás papírzsepi. Gondolom dizájnossá akarják tenni. Engem nem igazán izgat rajta a minta, a minősége legyen jó.
2021. szept. 27. 14:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyes betéteken a minta jelzi, hogy mely irányba érdemes behelyezni a bugyiba.

Egyébként nincs sok jelentősége. Én olcsóbbakon is szoktam látni, szerintem esztétikai szerepe van.

2021. szept. 27. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!