Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi értelme van a betéteket...

Mi értelme van a betéteket illatosítani meg mintázni?

Figyelt kérdés

Sokat végigpróbáltam már, de nem nagyon van ami ne lenne illatosítva, vagy ne lenne középen ovális rajta, felette szívecske, vagy virág, stb. (bár nem tudom, ezzel jelölnek-e valami mást is)

Az egyenkénti csomagolásán is virágok, stb.

Ezeknek mi a jelentősége/értelme? Nem aszerint választ valaki h mennyire kényelmes vagy milyen sokáig bírja? Ti hogy viszonyultok ehhez?

2020. aug. 11. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Ha van két azonos képességű betét, te nem azt választod, amelyik szebb? Nagy a verseny, nagyjából mindegyik ugyanazt tudja. Ez a marketing.
2020. aug. 11. 15:44
 2/7 anonim ***** válasza:
98%
Melyik nő nem szereti az illatokat és esztétikuságot???
2020. aug. 11. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

2: Hát például a kérdező.

Az illatosítás (parfüm) allergizál, csíp, a nemi szervedről van szó, ahol nincs bőr, hanem nyálkahártya, könyörgöm.

2020. aug. 11. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
98%
#3 Azt értem, hogy marketing-es szerepe van, de van sensitive is minden női termékből.
2020. aug. 11. 16:32
 5/7 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem tök cukik én szeretem 😬
2020. aug. 11. 19:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Az illatnak praktikus oka is van. Szagtalanít.
2020. aug. 17. 00:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az illatot én sem értem, mert akkor tényleg jó, amikor kiveszem a csomagból, viszont mihelyt elkezd belefolyni a vér, a betét illata összekeveredik a mensi szagával, és valami hihetetlenül gusztustalan tud lenni... Arról nem is beszélve, h csomószor érezni a betét illatát, ha valaki azt viseli a közelben. Szóval én a magam részéről nem szoktam illatosított betétet használni.

Az, h minta van a betéten, teljesen lényegtelen, mert amint elkezd bele menni a cucc, csak egy nagy vörös paca lesz a betét nagy része. Amúgy régen volt egy olyan betét, amin tök jó volt a mintázat, nagyon tetszett, ezért nem is szívesen hordtam, mert tökre sajnáltam összemocskolni.. :( A másik véglet meg a Hello Kitty-s betét volt... Thaiföldről hozta unokahúgom, mert megtetszett neki mikor meglátta a boltban, és mivel tudta, h betétes vagyok, hozott egy csomagot, h próbáljam már ki.. Mondjuk azt nem tudta, h ki nem állhatom azt a figurát, valamiért nagyon irritál, viszont pont ezért öröm volt összevérezni a "cuki" kis cicafejet... :D :D Szóval ez a két eset volt, amikor számított nálam a betéten lévő minta, amúgy totál hidegen hagy a dolog.

2021. okt. 22. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!