Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért olyan probléma, ha az...

Miért olyan probléma, ha az oltás bekavar a ciklusba?

Figyelt kérdés
Erről is nagyon sok kérdés volt/van. Megmondták, hogy bekavarhat. Miért akkora gond, ha emiatt máskor jön meg?

2021. szept. 20. 16:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
8%

"most különítettek el pénzt arra, hogy vizsgálják a vakcináknak a női ciklusra gyakorolt hatását. Végülis jókor, mikor már nők millióit beoltották."

Inkább hagyni kellett volna őket meghalni? Most van itt az ideje, mert most már nem olyan durva a helyzet, most már van idő meg energia vizsgálódni. Egyébként meg egyáltalán nem biztos, hogy a vizsgálódás arra fog jutni, hogy bekavar a ciklusnak a vakcina, mégpedig olyan mértékben, ami rosszabb, mint a covid.

2021. okt. 14. 16:51
 22/24 valaki : ***** válasza:
58%

Tessék, mindenben IS kételkedők

[link]

Ez elég hivatalos azt hiszem, orvos írta, van a végén szakirodalomlista.

Tessék elismerni szépen, hogy VAN ILYEN. És nem minden nő hülye, aki az oltásra gyanakszik, mert igenis előfordulhat. Ott van feketén-fehéren a doktornő írásában, hogy van ilyen és más oltásoknál is van.

Nem mindenható ám a koronavakcina. Lehet ennek is negatív hatása, mint ahogy minden más oltásnak is van, nem kell leszólni mindjárt, aki azt mondja, hogy ez meg ez lett utána, könnyen előfordulhat.

Ezzel senkit nem beszélek le az oltásról, mindenki cselekedjen belátása szerint, én is be vagyok oltva, csak éppenséggel nem építettem szentélyt egy ampulla oltásnak és nem ahhoz imádkozok reggelente, annyira rajongok érte....

2021. okt. 17. 21:15
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

"a menstruációs ciklus változása COVID-19 fertőzést követően is előfordulhat"

Akkor inkább az oltás kavarjon be, mint a covid.

2021. okt. 17. 21:20
 24/24 valaki : ***** válasza:
28%
Hát kinek a pap, kinek a papné. Nekem lehetőleg semmi ne kavarjon be. De ha választani kell mindenképp, nekem azt hiszem inkább a koronavírus kavarjon be. Tudom, ez furcsán hangzik, de annyira szeretem, hogy ilyen a menstruációm, tűpontos stb. akkor legalább valami természetes dolog csessze el, mint valami mesterséges (nem, nem hiszem, hogy laborból jött a korona :D). De végeredményben ugyan az tulajdonképpen, ez csak ilyen magán rigolyám. És mielőtt mindenki nekem mászna, nem egy gyógyszeren is ott van, hogy bekavarhat, attól is félni szoktam :D
2021. okt. 17. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!