Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért olyan probléma, ha az...

Miért olyan probléma, ha az oltás bekavar a ciklusba?

Figyelt kérdés
Erről is nagyon sok kérdés volt/van. Megmondták, hogy bekavarhat. Miért akkora gond, ha emiatt máskor jön meg?

2021. szept. 20. 16:54
1 2 3
 11/24 valaki : ***** válasza:
37%

10-es

És akkor mi van? :D Nem mindegy neked, hogy én mit csinálok? Ha én így érzem biztosnak, hogy össze fog jönni a gyerek, mit fáj az neked, nincs ki neked alkosson gyereket vagy mi? Akkor szerezz, ne magyarázz :D

2021. szept. 22. 20:59
 12/24 anonim ***** válasza:
8%

"Nem mindegy neked, hogy én mit csinálok?"

Mindegy. De nem neked írom, amit írok, hanem csak annak kapcsán, amit írsz.

"Ha én így érzem biztosnak, hogy össze fog jönni a gyerek, mit fáj az neked"

Nekem ugyan nem fáj. Csak nem szeretném, hogy másokat is félretájékoztass.

2021. szept. 22. 21:36
 13/24 valaki : ***** válasza:
37%

Értem

Tehát azzal, hogy azt mondtam, én a biztonság kedvéért el fogok menni egy ilyen vizsgálatra, azzal félretájékoztattam másokat? :D Ez jó xdddd

2021. szept. 22. 21:48
 14/24 valaki : ***** válasza:
60%

Teszem még hozzá, imádom itt az embereket :D

Tehát az állításom 1.0. szerintem az oltás okozott problémát nálam és az orvosom szerint elképzelhető --> jön a fröcsögés :D írtam én, hogy valaki ne oltasson mejómeghalmindötször? Nemxd mondtam én, hogy rossz az oltás? Nem xd annyit mondtam, hogy megijedtem akkor, mikor még tartott a probléma :D

2.0. elmondom a szubjektív véleményemet, hogy én inkább elmegyek egy hormonvizsgálatra is --> "kritika"_ háátttcccöööhhh de az se garancia, csak szólok!!! és akkor még félre is tájékoztatom az embereket :D

Képzelem, ahogy ti rámentek a gyk-ra, ahol kikeresitek a legmegosztóbb témák egyikét, ahol vitathatatlanul méltó helyen áll a koronavírus és az oltások. És mindezek után nem ám segítenétek a kérdezőnek, esetleg részt vennétek egy diskurzusban teljesen szubjektív módon, hogy ti magatok mit gondoltok az aktuális témáról és mi a tapasztalatotok stb. Neeeeeeeem, uggyyan kérlek.... Hát másszunk neki mindenkinek! Mutassuk meg ki az okosabb!!! Kezdődjék az élettelenek...izé, éhezők viadala :D

2021. szept. 22. 21:54
 15/24 anonim ***** válasza:

"azzal, hogy azt mondtam, én a biztonság kedvéért el fogok menni egy ilyen vizsgálatra, azzal félretájékoztattam másokat?"

Nem azzal, hanem azzal, hogy úgy állítod be, mintha egy ilyen vizsgálat garanciát jelentene arra, amire a pontos havi ciklus sem garancia, vagyis arra, hogy minden rendben van és mehet a gyerek.

2021. szept. 22. 22:07
 16/24 valaki : ***** válasza:
33%

Másold be kérlek, hogy ezt hol mondtam?

Te meg azt állítod, hogy én szándékosan tájékoztatom félre az embereket annak érdekében, hogy menjenek el és fizessék ki ezt a rengeteg pénzt az orvosoknak (az apám magánklinikájának), mikor nem is ad biztos eredményt... Ha már itt tartunk. (Remélem lehetett érezni, mire akarok célozni ;) )

2021. szept. 22. 22:29
 17/24 anonim ***** válasza:

"Tehát az állításom 1.0. szerintem az oltás okozott problémát nálam és az orvosom szerint elképzelhető --> jön a fröcsögés"

Nem fröcsögés jött, hanem rámutatás arra, hogy ha valamire az orvos (a szakértő) azt mondja, hogy lehetséges, az még nem azt jelenti, hogy biztos (ahogy te levontad a következtetést laikusként).

"írtam én, hogy valaki ne oltasson mejómeghalmindötször? Nemxd mondtam én, hogy rossz az oltás? Nem"

Senki sem írta ennek az ellenkezőjét.

"2.0. elmondom a szubjektív véleményemet"

Csak felhívtam rá a figyelmet, hogy ha valakinek az a szubjektív véleménye, hogy 2x2=5, az még nem azt jelenti, hogy tényleg annyi,

főleg, ha olyan valakiről van szó, aki abból, hogy "lehet", arra következtet, hogy "biztos".

"nem ám segítenétek a kérdezőnek, esetleg részt vennétek egy diskurzusban"

Épp azt teszem. Részt veszek a diskurzusban, ami a kérdező kérdéséből indult, így tehát neki is segíthet - de nem csak ezt látom az egészből, hanem azt is, hogy mások talán csak évek múlva járnak erre, és nem akarom, hogy akkor majd azzal találkozzanak, hogy szó nélkül elmentünk amellett, ami rossz következtetés, tévedés, stb.

"teljesen szubjektív módon, hogy ti magatok mit gondoltok az aktuális témáról"

Abban a témában, hogy az oltás bekavar-e a ciklusba, teljesen irrelevánsak laikusok szubjektív véleményei. Itt tényekről, tudományos adatokról van szó. Azokat senkinek a szubjektív véleménye se írja felül. Amíg az orvosok is csak annyit tudnak mondani, hogy "lehet", addig hiába írja bárki laikus szubjektíven, hogy "biztos". Erre hívtam fel a figyelmet. Akárhányan beírják, hogy nekik bizony bekavart a ciklusukba, az akkor is csak egy névtelen komment, lehet hazugság, kitaláció, trollkodás, stb., nulla bizonyítékkal, ráadásul eleve nem is reprezentatív mennyiségű adat, úgyhogy semmi értelme sem lenne következtetéseket levonni belőle.

"és mi a tapasztalatotok"

A tapasztalatomat is leírtam: az a tapasztalatom, hogy senki sem mondott még ilyet a fülem hallatára, csak itt olvastam róla, itt viszont sokszor - mint annyi minden más tévképzetről is.

"Mutassuk meg ki az okosabb!!!"

Nem kell mutogatni, elég egyértelmű, hogy ehhez bizony nem te értesz, hanem az orvosok, akik még szerinted is csak annyit tudnak mondani, hogy "lehet".

2021. szept. 22. 22:30
 18/24 anonim ***** válasza:
27%
Nekem egyáltalán nem kavart be. Gondolom, csak átmeneti lehet, akinél igen. Az oltás anyaga nagyon hamar kiürül.
2021. szept. 28. 20:54
 19/24 anonim ***** válasza:
84%

Az Usában most különítettek el pénzt arra, hogy vizsgálják a vakcináknak a női ciklusra gyakorolt hatását. Végülis jókor, mikor már nők millióit beoltották.

[link]

2021. okt. 14. 11:22
 20/24 anonim ***** válasza:
35%
Sokáig veszekedtek még itt ? :-( :-(
2021. okt. 14. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!