Gyakori hólyaghurut kezelése?
Figyelt kérdés
Kb 2 hetente visszatérő hólyaghurutom van. Nőgyógyásztól különféle kúpokat kaptam rá, tőzegáfonyát rendszeresen szedem, azonban mindig kijönnek a felfázásos tüneteim. Valaki tud valami másik megoldást vagy bármit amitől elmúlhat? (Nőgyógyász azt mondta genetika ha nem múlik el, de a családban senkit nem érint ez.)2021. szept. 16. 16:35
1/3 anonim válasza:
Urologushoz kell menni, nem nogyogyaszhoz. Kupot kaptal, de mire is? Antibiotikum kell (vizeletminta utan,hogy megfelelo legyen), ezen kivul max huvelyflora helyreallito kup.
2/3 anonim válasza:
Vizelettenyésztést kell végezni és célzott antibiotikumot adni. Hihetetlen, hogy valaki ennyire nem ért a szakmajahoz….!
3/3 anonim válasza:
Én is saját tapasztalatból mondom, ne bízz az olyan orvosokban akik mindenféle kivizsgálás nélkül felírnak 1 doboz antibiotikumot, és az az urológus sem normális aki a napközbeni 22. vizeletet alkalmasnak tartja tenyésztésre. Csakis a reggeli legelső vizelet, steril tartályban laborba küldve és ott nézik az antibiotikum-érzékenységet is, célzottan kell szedni a megfelelőt! Ne bohóckodj gyógyteákkal meg kúpokkal mert a vesédre mehet a gyulladás, úgy mint nekem... és az borzalmasan fáj ha már vért pisilsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!