Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Enyhe hólyaghurut kezelése...

Enyhe hólyaghurut kezelése otthon?

Figyelt kérdés
Januárban volt egy felfázáson, kaptam rá gyógyszert, de teljesen szerintem sosem mulasztotta el, mert végig éreztem, hogy nincs minden rendben. Utoljára vagy 2 hete voltam nőgyógyásznál, és nemsokára mennem kell vissza, emiatt (plusz a koronavírus helyzet miatt is) nem szívesen mennék vissza most hétfőn is, főleg mert enyhék a tünetek. A viszketés pár napja kezdődött, az égő érzés, vizeléskor kis fájdalom, és alhasi szintén enyhe fájdalom pedig csak tegnap. Mit tehetek azon kívül, hogy sok folyadékot iszok, és napi 2 tőzegáfonya kapszulát beszedek? A cickafart, kamilla bevált valakinek?

2020. szept. 12. 08:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Monural kéne, de azt csak vényre adják.

Amúgy patikában tudsz venni Urzinol tabit. Nekem jó tapasztalataim vannak vele. Egy próbát megér.

2020. szept. 12. 08:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Azon gondolkodtam még, hogy ha hétfőig nem javul (vagy súlyosbodik), esetleg elmegyek háziorvoshoz, hátha felír valami vényköteles gyógyszert, mondjuk ezt a Monuralt.
2020. szept. 12. 08:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja az kimaradt, hogy csinálj egy vagilact kúrát. Ha kívül is viszket, akkor Idelyn Beliema krém, elmulasztja. Gyakori egyébként, hogy felfázás mellé/antibiotikum kúra után jön hüvely diszkomf. érzés.

/1-es voltam /

2020. szept. 12. 08:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a cickafark tea bevált.
2020. szept. 12. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Csalantea meg ami még nagyon jó nekem, és bevált erre a visszatérő holyaghurutra az a grapefruitmag csepp
2020. szept. 14. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!