Enyhe hólyaghurut kezelése otthon?
Figyelt kérdés
Januárban volt egy felfázáson, kaptam rá gyógyszert, de teljesen szerintem sosem mulasztotta el, mert végig éreztem, hogy nincs minden rendben. Utoljára vagy 2 hete voltam nőgyógyásznál, és nemsokára mennem kell vissza, emiatt (plusz a koronavírus helyzet miatt is) nem szívesen mennék vissza most hétfőn is, főleg mert enyhék a tünetek. A viszketés pár napja kezdődött, az égő érzés, vizeléskor kis fájdalom, és alhasi szintén enyhe fájdalom pedig csak tegnap. Mit tehetek azon kívül, hogy sok folyadékot iszok, és napi 2 tőzegáfonya kapszulát beszedek? A cickafart, kamilla bevált valakinek?2020. szept. 12. 08:07
1/5 anonim válasza:
Monural kéne, de azt csak vényre adják.
Amúgy patikában tudsz venni Urzinol tabit. Nekem jó tapasztalataim vannak vele. Egy próbát megér.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Azon gondolkodtam még, hogy ha hétfőig nem javul (vagy súlyosbodik), esetleg elmegyek háziorvoshoz, hátha felír valami vényköteles gyógyszert, mondjuk ezt a Monuralt.
2020. szept. 12. 08:24
3/5 anonim válasza:
Ja az kimaradt, hogy csinálj egy vagilact kúrát. Ha kívül is viszket, akkor Idelyn Beliema krém, elmulasztja. Gyakori egyébként, hogy felfázás mellé/antibiotikum kúra után jön hüvely diszkomf. érzés.
/1-es voltam /
5/5 anonim válasza:
Csalantea meg ami még nagyon jó nekem, és bevált erre a visszatérő holyaghurutra az a grapefruitmag csepp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!