Hólyaghurut elmúlik magától gyógyszeres kezelés nélkül?
Figyelt kérdés
Többször előfordult már, hogy úgy éreztem mintha kijött volna rajtam a betegség, állandó vizelési inger, fájdalom. Nem szedtem rá antibiotikumot, csak tőzegáfonya kapszulát és sok folyadékot fogyasztottam, és pár nap alatt elmúlt. Ez hólyaghurutnak nevezhető vagy lehet hogy nem is az volt a bajom?2015. jan. 25. 00:24
1/6 anonim válasza:
Ha pisilés közben fáj, ég, és csak pár csepp jön, akkor tuti hólyaghurut. Nekem is volt, többször. Az utolsónál gondoltam, nekem nem kell antibiotikum, majd elmúlik, ahogy máskor. Hát nem múlt. Sőt, vesemedence, vese, petefészek és méhgyulladásom lett ebből kifolyólag, így szép sorban. 2 hónapig voltam táppénzen. Inkább menj orvoshoz. Akkor max 1 hét alatt megszabadulsz tőle.
2/6 anonim válasza:
Inkább menj el dokihoz, ha kellemtelen panaszaid vannak
Gyógyszerrel hamarabb elmúlik
3/6 anonim válasza:
szerintem orvos irna fel rá cuccot
4/6 anonim válasza:
Háziorvos ír fel antibiotikumot.
5/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ír fel rá, mert volt már hogy kaptam. A kérdésem az lett volna, hogy gyógyszer nélkül is el tud-e múlni, vagy sem?
2015. jan. 25. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!