Vetélés? Mi a teendő ebben az esetben?
Azt gyanítom, hogy elvetéltem. Nem tudtam, hogy terhes vagyok, a folyamatát nem ia szeretném most felvázolni igazából, bár ha valakit érdekel leírom.
Kérdésem az lenne, hogy ha nem lettem rosszul utána, nem görcsölt semmim, nem fájt, nem szúrt, és a vérzés is megszűnt, akkor kell tovább "foglalkozni" vele? Nem szívesen mennék orvoshoz. Azt olvastam, hogy korai vetélésnél sokszor észre sem vehető, maximum annyit észlel belőle az illető, hogy bő a vérzés, esetleg darabosabb, de ennyi.
Tudom, hogy nem jó ha valami "bennmarad", de ha nincsenek erre utaló tünetek, és valószínűleg nagyon korai lehetett még, akkor nem szükséges orvoshoz fordulni?
Nem egy 8 éves kislány vagyok, hogy ne tudjam mi a különbség egy sima menstruáció között, meg aközött, hogy bő vérzéssel valami csirkemáj szerű cucc jött ki belőlem,amit eddig soha nem tapasztaltam..
Hülye sem vagyok, mivel utána nem volt megállíthatatlan vérzés földön fekve görnyedő fájdalommal így nem fogom hívni a 112-t, az nem erre való..
Köszönöm a segítő és lecsesző hozzászólásokat is, mert az is fontos, és értékelem ha valaki odamondja :)
12-es válaszoló!
Tudom, hogy személyes, és undi, de akár privátban megírnád, hogy a "nagy darabos" nagyságilag mit jelent? Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!