Megváltozik a punci kinézete szülés után?
10:
Szerencsés, ritka eset. De azért a tágulás, az tágulás.
12
Azért panaszkodnak a férfiak szülés után, hogy lötyögnek a nőben..
Ez azért van, mert egyrészt ezt várják el tölük a többiek, másrészt meg sok nönek a hüvelyizmai nincsenek tréningben.
A páromnak inkább az a véleménye, hogy sokkal feszesebb, szükebb lettem szülés (meg intimtorna) után.
14
Nyilván te vagy 1 a milliobol akinek szülés utàn olyan lett a punája mint 16 évesen volt... de gáz ahogy bizonygatni próbod
Ahogy elnézem kb azokat pontozzák le, akiknek nem változott a puncija szülés után. Én is le leszek akkor.😀
1 baba szülésén és 1 gátmetszésen vagyok túl. A puncim kívülről szerintem szebb lett, mint szülés előtt volt, nem tudom ez hogyan történt. A gátamon sajna kicsit látszik a vágás nyoma, de bevallom sokat nem nézegetem, lehet azóta már nem látszik (1 éve szültem). A tágulástól féltem nagyon, de szerencsére nem történt meg.
18
"...normális párkapcsolatban nem szokott kibékíthetetlen ellentéthez vezetni."
Nem hát... Max. szexuális elhidegülés, szerető, válás. Nincs olyan férfi, aki végigmártírkodja az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!