Floragyn kúpról tapasztalatok? Eléggé drága kúp, dokim írta fel, de nem nagyon fűzött hozzá semmi kommentárt.
Figyelt kérdés
Olvastam a betegtájékoztatót, nem értettem 100 százalékosan, mert nem magyarul volt. A hüvely ph értékét teszi rendbe. Kérdésem az lenne, hogy ezt akkor használjam, amikor teljesen egészséges vagyok, vagy ez akkor segít, amikor gombás fertőzésem van? Kb. 3 havonta jön elő gombás fertőzésem. Amióta használom, 2 hónapja, még nem jelentkezett. Lehetséges, hogy ez rendbe teszi a ph értékemet és nem leszek gombás?2010. aug. 30. 19:26
1/1 anonim válasza:
Jól gondolod, ez helyre állítja az egyensúlyt, ezért nem tér vissza a gomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!