Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Használ valaki légtisztítót a...

Használ valaki légtisztítót a lakásában? Működnek ezek a kütyük. Pl. Kinéztem a daikin márkájút, ami elég drága, de sokat ígér. Van valakinek ilyen? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert eléggé penészes,dohos a lakásunk. Sajnos nincs lehetőségünk elköltözni és most megcsináltatni sem. Ez javítana vajon?
2009. szept. 11. 13:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem Elektrolux van. Olyan mint egy hordozható fűtőtest. Elég szkeptikusan álltam hozzám, mikor kaptam, de nagyon sokat segített. Allergia miatt vettük és mikor használtam, nem ébredtem fel éjszakánként orrdugulásra.
2009. szept. 11. 13:55
 2/3 anonim ***** válasza:

ismerősöméknek vanilyen, én nemtudom mitkéne észrevenni, amit én érzékelek az ugyanolyan mint volt:D

sztem a penészt, dohot nem venné le ez a szerkezet.

ezek leginkább allergiára és bacik eltávolításában segít, penészben, dohban sztem nemigazán. (ismerősömék lakása mégmindig penészes ott ahol azvolt:D)

2009. szept. 11. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekünk Lux márkájú van: [link]

Tényleg jó, érzem hogy tisztább a levegő, szívja a port, így abban a szobában ritkábban kell port törölni. Állítólag fertőtleniti is a levegőt. Nem volt olcsó, de én úgy érzem megérte. A párom dohányzik sajna, de csak ebben a szobában szabad neki (a baba miatt máshonnan kitiltottam) és 5 perc alatt elszívja a füstös levegőt ha feljebb kapcsolom a fokozatot (5 van).

2009. szept. 11. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!