Használ valaki légtisztítót a lakásában? Működnek ezek a kütyük. Pl. Kinéztem a daikin márkájút, ami elég drága, de sokat ígér. Van valakinek ilyen? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert eléggé penészes,dohos a lakásunk. Sajnos nincs lehetőségünk elköltözni és most megcsináltatni sem. Ez javítana vajon?2009. szept. 11. 13:38
1/3 anonim válasza:
Nekem Elektrolux van. Olyan mint egy hordozható fűtőtest. Elég szkeptikusan álltam hozzám, mikor kaptam, de nagyon sokat segített. Allergia miatt vettük és mikor használtam, nem ébredtem fel éjszakánként orrdugulásra.
2/3 anonim válasza:
ismerősöméknek vanilyen, én nemtudom mitkéne észrevenni, amit én érzékelek az ugyanolyan mint volt:D
sztem a penészt, dohot nem venné le ez a szerkezet.
ezek leginkább allergiára és bacik eltávolításában segít, penészben, dohban sztem nemigazán. (ismerősömék lakása mégmindig penészes ott ahol azvolt:D)
3/3 anonim válasza:
Nekünk Lux márkájú van: [link]
Tényleg jó, érzem hogy tisztább a levegő, szívja a port, így abban a szobában ritkábban kell port törölni. Állítólag fertőtleniti is a levegőt. Nem volt olcsó, de én úgy érzem megérte. A párom dohányzik sajna, de csak ebben a szobában szabad neki (a baba miatt máshonnan kitiltottam) és 5 perc alatt elszívja a füstös levegőt ha feljebb kapcsolom a fokozatot (5 van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!