Mennyi ideig tart az első nőgyógyászati vizsgálat?
17 éves vagyok, még sosem voltam nőgyógyásznál. Most vérzéskimaradás miatt kell mennem.
Mire számítsak, milyen sokáig tart? Csak kérdéseket fog feltenni, vagy lesz valami tényleges vizsgálat is?
Nem értem, miért lett lepontozva 11#, de úgy látom a 67%-os ebben leli örömét, hogy mindenkit lepontoz...
Kérdező, a hasi UH-nak semmi köze a vérzéshez. (Ez rengeteg egyéb szakterületnek is egy diagnosztikai eljárása, nem csak a nőgyógyászatnak. Semmilyen "mellékhatása" nincsen.)
Egy lepontozás nem teszi ekkora mínuszba és nem mindenki olyan rosszindulatú, mint feltételezed.
Tipik vannak azok a kérdés válaszok, ahol írhatsz bármilyen választ, le leszel pontozva..
Nem kérdőjelezem meg az én válaszom lepontozását, elengedtem a témát. Én eljárok minden évben. A vizsgálat meg nem csak a hüvelyi csekkolást jelenti, lehet az uh, kenetvétel, vérvétel.. Mint kiderült a kérdezőnél is volt vizsgálat, így végképp nem értem a pirosozást, de majd az orvos biztos talál megoldást a problémára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!