Mennyi ideig tart az első nőgyógyászati vizsgálat?
17 éves vagyok, még sosem voltam nőgyógyásznál. Most vérzéskimaradás miatt kell mennem.
Mire számítsak, milyen sokáig tart? Csak kérdéseket fog feltenni, vagy lesz valami tényleges vizsgálat is?
Valószínű mind a kettő, kérdezni is fog és vizsgálni is. Évente kellene minden nőnek nőgyógyászati vizsgálatra menni.
Ha esetleg fogamzásgátlót kapsz vagy kérsz még vérvételt is csinálhat a doki.
Még családi dolgokra is rákérdezett nálam, van-e a családban ilyen olyan beteg, nekem van e, stb.
Ja általában 15 perc a maximum nekem, ebből 5 az öltözés, 5 a beszélgetés, 5 a vizsgálat. A kacsa elég kellemetlen lesz, még akkor is, ha esetleg nem vagy szűz már.
Ajánlom, hogy úgy öltözz, hogy egy hosszabb pólót veszel fel, komfortérzet miatt. 😬
Szűz vagyok, több mint 6 hónapja egyáltalán nem jött meg. (Tudom, hogy korábban kellett volna már mennem, de mostanra kaptam időpontot)
Nem fogyózok, de fogytam az elmúlt pár évben kb. 10 kilót.
163 cm, és kb. 48-50 kg
Nem diétáztam meg ilyenek, csak elkezdtem gyakrabban és rendszeresebben sportolni, de nem annyira intenzíven, hogy ez okozza.
Akkor valószínűleg hormon probléma. Orvosa válogatja, hogy szüzeknél végez -e hüvelyi vizsgálatot, ultrahang mindenképpen lesz, és valószínűleg elküld vérvételre.
Itt van egy videó, valószínűleg nem lesznek ennyire kedvesek, de fontos információkat tartalmazhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!