Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi ideig tart átlagosan...

Mennyi ideig tart átlagosan egy sztk-s nőgyógyászati vizsgálat?

Figyelt kérdés
Hüvelyi uh-val és rákszűréssel, adatrögzítéssel, beszélgetéssel, mindennel együtt? (Nem volt bent asszisztens.)
2017. okt. 12. 22:36
 1/8 anonim ***** válasza:
8 perc
2017. okt. 12. 22:47
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Nekem legutóbb kb 20 perc volt.
2017. okt. 13. 08:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
10-15 perc
2017. okt. 13. 10:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

hüvelyi UH-val kb 15 perc.

Valami probléma volt?

2017. okt. 16. 07:08
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Majdnem 40 percig tartott az egész, mindent elvégzett, lelkiismeretes volt az orvos, de nagyon kényelmetlenül éreztem magam. A vizsgálat végén, mikor még javában terpesztettem, megpaskolta a lábamat, hogy na, végeztünk, van-e kérdésem. De úgy, hogy a sípcsontomon könyökölt. Mondtam, hogy előbb felöltöznék, de amúgy nincs kérdésem. Amikor felöltöztem, leültetett maga mellé, rögzítette az adatokat, közben még vagy 10 percig beszélgettünk, de totál más témákról, és ráérősen, pedig kint még vagy ezren vártak. Ideadta a leletet, már pattantam is fel, hogy induljak, de az ajtóban még megállított, hogy megadná a telefonszámát, ha bármi lenne, akkor hívjam nyugodtan, meg az eredményért is érdeklődjek nyugodtan a privát számán. Egy sima éves szűrésen voltam, semmilyen panaszom nincs amúgy, korábban 10-15 perces vizsgálataim voltak. Na mindegy, valószínűleg csak túlreagáltam, de nagyon kellemetlen volt az a nap.

2017. okt. 16. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy elkerülném ezt az orvost!!
2017. okt. 21. 10:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát ez tényleg elég fura....

mennyi idős volt?

2017. okt. 23. 12:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Megtaláltam az önéletrajzát, 33 éves.
2017. okt. 24. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!