Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire illik levetkőzni a...

Mennyire illik levetkőzni a nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés

Mármint úgy értem az orvos elvárja, hogy egy szál punciban álljak előtte (deréktől lefelé meztelenül)?!

Hosszú felsőben vagy szoknyában is odaállhatok elé, bugyi nélkül?

Nem fog megszólni, hogy miért nem vetkőztem le?

2021. aug. 20. 07:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
30%
#8 nekem eddig egy nőgyógyász se tapogatta a melleim..
2021. aug. 20. 08:47
 12/22 A kérdező kommentje:

Legutóbb ott kellett állnom előtte, nem mondta hogy üljek le...

Ott volt két nő meg az orvos és kb végigmértek mint vmi olcsó árucikket...

Papucs vagy szandál maradhat a lábamon?

2021. aug. 20. 08:49
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, maradhat a papucs, szandál is.. engem sose várattak felpucéran, 1.alkalomkor is kijöttem az oltözőböl ahol ugye leveszed a bugyit,gatyát, álltam ott nehany masodpercet mert nem tudtam mit csináljakk,mivel még akkor az előtt nem voltam sose és kénylemetlennek éreztem kicsit, de rögtön mondta hogy üjjek le és egyáltalán nem nézegett vagy ilyesmi..vizsgalat után meg rogton mész visszaöltözni
2021. aug. 20. 09:04
 14/22 anonim ***** válasza:
21%
Még szerencse, hogy vannak női orvosok is.
2021. aug. 20. 10:41
 15/22 anonim ***** válasza:
62%
14-es: látom, a szövegértelmezés nem erösséged! A 6-os azt írta, "bugyi, melltartó le, a többi maradjob" - azaz szoknya, póló rajtad van, még véletlen sem pucéran flangálsz!
2021. aug. 20. 11:49
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó: itt te nem tudsz szövegét értelmezni :D de hidd csak el, hogy a póló rajtad va
2021. aug. 20. 12:14
 17/22 anonim ***** válasza:
68%

Igen, ahogy a 8-as írta, emlővizsgálatot is végeztek, és ez szerintem alap dolog egy éves nőgyógyászati szűréskor.

De látom, egyes helyeken eléggé kontár orvosok vannak ezek szerint.

2021. aug. 20. 18:47
 18/22 anonim ***** válasza:
51%
Az emlővizsgálatot nem így végzik, hogy pucér vagy,jobb ha tőlem tudod
2021. aug. 20. 19:06
 19/22 anonim ***** válasza:
75%

Ember, nem vagyok pucér. Melltartó nincs rajtam egyedül és az orvos megtapogatja a melleket, hogy van-e csomó vagy sem. Komolyan, az emberek miért imádják túlkombinálni az egyszerű dolgokat?

2021. aug. 20. 19:09
 20/22 anonim ***** válasza:
66%

Hagyjuk, te egy h..lye kisfiú vagy, aki azt hiszi, hogy hű de okos, miközben fingja sincs egy nőgyógyászati vizsgálatról, csak itt osztja az észt. Mi a francot keresel egy nőknek szóló kérdésnél?

2021. aug. 20. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!