Nőgyógyásznál illik pénzt adni?
Figyelt kérdés
Még soha nem voltam, most sem magánpraxisba megyek, csak TB alapon. Szoktak/illik ilyenkor adni nekik valamennyit, vagy ez egyáltalán nem jellemző?2019. júl. 25. 19:35
1/4 anonim válasza:
Azt a pénzt, inkább normális orvosra költenéd..
2/4 A kérdező kommentje:
Normális orvoshoz megyek. Én magam választottam ki, szimpatikus és megbízom benne.
Másrészt ugyanazok az orvosok dolgoznak a kórházban, akiknek egyébként magánpraxisa is van. Legalábbis nálunk így megy.
2019. júl. 25. 19:41
3/4 anonim válasza:
Nálam ilyenkor szokott lenni borítékban 1000 vagy 2000 Ft, és ha kedves, figyelmes volt a vizsgálat alatt, és máskor is tervezek hozzá menni, akkor odaadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!