Áttöréses vérzés. Mit tegyek?
Üdv mindenkinek!
Olyan problémám lenne, hogy már évek óta szedtem a Gracial fogamzásgátló tablettát, de az utóbbi fél évben többször előfordult, hogy még a tabletta szedése közben, idő előtt elkezdődött a menstruációm.
Elmentem orvoshoz, aki megvizsgált, mintát vett, majd kiderült, hogy minden rendben van. Felírt egy másik tablettát a Tri-Regolt, azt is már szedem 3 hónapja, amivel eddig minden rendben volt, de most megint az van, mint a másik tablettával.Semmi mást nem tapasztaltam magamon, ami arra utalna, hogy bármi bajom lenne, viszont nem akarom a szervezetemet kitenni ennek a sok hormongyógyszernek sem. Lehet abba kéne hagynom a gyógyszert, de jelenleg nem lenne ideális ha véletlenül baba lenne.
Nem tudom, hogy most így mit kéne tennem. Ha valakinek lenne valami tanácsa azt köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
Most kértem időpontot orvoshoz, egy hét múlva megyek. Addig még egy havit kiváltok a gyógyszerből, aztán meglátom, hogy ő mit javasol.
Nekem azt mondta múltkor a nőgyógyász, hogy a védelem az így is megvan :)
Igen nagyon valószínű, hogy meg van,de jobb félni... Én csak azt fogom megnezetni,hogy leállította-e a petefészket.(legutóbb mikor kontrolom volt akkor igen).
Nekem totál helyrerakta a bőséges,fájdalmas menstruációs gondjaimat,igy nem váltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!