4 hónapja szedek Jangee-t. Tegnap este, a 9. tablettánál barna folyás / kis vérzés. Mi lehet az oka?
Sziasztok! :)
Közel 4 évig szedtem Symiciát, aztán váltanom kellett Jangee-ra. A 4. levélnél tartok. Az első levélnél voltak vérezgetések, pecsételés. De utána a másodiknál és a harmadiknál már minden rendben volt. A tablettát rendesen szedem minden nap azonos időben (+- 1-2 óra.)
Tegnap este, a 4. levél 9. napjánál egy nagy barna foltot láttam a bugyimon. Pisiléskor is jött egy kis vér, de aztán semmi. De aztán ma reggel, mikor wc-ztem megint jött egy kis vér, aztán megint semmi...
Szerintetek ez normális? A betegtájékoztató szerint az "első néhány hónapban" az még normális. De az nem első 3 hónapot jelenti? Ez már a negyedik, szóval nem tudom, hogy ez így normális-e, pláne, hogy az ezt megelőző két hónapban ilyen nem volt... :(
És még valami, a tablettamentes hét első három napjában azi sandoz nevű antibiotikumot kellett szednem torok és mandulagyulladás miatt. Esetleg okozhatja az ezt a vérzést?
Előre is köszi a segítséget!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!