Mitől lehet áttöréses vérzés fogamzásgátló mellett?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Picit megvagyok ijedve mert még soha nem fordult ilyen elő velem. Kb 16 éves korom óta szedek fogamzásgátlót és még lenne 5 tabim de tegnap reggel nagyon halvány rózsaszín folyásom volt ez utána elmúlt ma pedig barnás. Kell esetleg aggódjak? (ha a tabi miatt)
Arra tudok még gondolni mivel gyakoribb hüvelygombám van amikor felhelyeztem a kupott esetleg megsérthettem magam ott.
Tudom buta kérdés de szeretném magam picit nyugtatni.
2020. aug. 18. 09:44
1/3 A kérdező kommentje:
+Viszont olyan kevés hogy a bugyiig se jut el csak ha kitörlöm.
2020. aug. 18. 09:50
2/3 anonim válasza:
Akár a fogamzásgátló miatt is, aggódni nem kell, ha rendszeres le kell cserélni. Gondolom rendszeresen vizsgál a nőgyógyász a tabletta, és a hüvelygomba miatt is, úgyhogy nem merül fel, hogy a méhszájaddal lenne probléma.
3/3 A kérdező kommentje:
Júniusban voltam magán nőgyógyásznál ha lett volna méhszáj sebem akkor jelezte volna de mindent rendben talált.
2020. aug. 18. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!