Milyen márkájú egészségügyi betét vált be nektek? Kommentbe leírjátok, hogy melyik fajta?
Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 22:05
A kérdező szavazást indított:
Always
Libresse
Naturella
Bella
Jessa
Facelle
Siempre
egyéb
30 szavazat
2/13 anonim válasza:
Éjszakai Always-t használok, nappalra is.
3/13 anonim válasza:
Always konkrétan sebeket okoz, nagyon nem. A listában sok nem ragad, de ez kisebb probléma.
4/13 anonim válasza:
A barátnőmnek is olyan tűneteket okoz az Always mint a 4. válaszolónak. Tiszta seb lesz, kiütés meg égő érzés mindenhol ahova odaér..
7/13 anonim válasza:
Libresse, Jessa, Bella. Az Always-t utálom, mert olyan mint egy nylon zacskó.
8/13 anonim válasza:
Érdekes, nekem extréééééém érzékeny bőröm van és simán bírom az always-t. És csak azt szeretem, egyedül abban nem ázok át.
9/13 anonim válasza:
Én csak a pamutos felületűeket szeretem, és nekem még az Always sensitive se elég pamutos. De szerencsére azért van olyan nagyon sok féle, hogy mindenki tudjon válogatni. Facelle is nagyon bejön nekem.
10/13 anonim válasza:
Ismer valaki olyat ami méretben van akkora mint az éjszakai Always Platinum, de nem műanyagos a felülete?
Én csak éjszakai Always-t használok a mérete miatt (én voltam aki azt írta hogy nappalra is) de most elgondolkodtam a válaszaitokat olvasva. Nincs gondom abból hogy műanyagos, de ha lenne ami ugyanekkora csak kevésbé káros, akkor kipróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!