Használhatok tisztasági betét helyett is szárnyas egészségügyit minden nap?
Én minden nap használok tisztaságit, mert nekem alapjáraton több a folyásom. Amióta menstruálok, ilyen, semmi fertőzésem nincs. Amíg nem használtam, tiniként, az összes bugyim kifakult azon a csíkon, ahol a hüvelyváladékom érte, arról nem is beszélve, hogy azért kellemetlen szaga tud lenni, ha bepállik napközben...
A kérdésre válaszolva:
Én nem használnék eü betétet napi szinten, sokkal vastagabb, kényelmetlenebb, no meg drágább is.
Mi nem vált be a tisztaságin? Esetleg moshatót nem próbálnál? Én átálltam rá, sokkal kényelmesebb, főleg így nyáron. Puhább is, az anyagi tekintetben meg abszolút nyertes hosszútávon.
Én is mindennap használok tisztasàgi betétet, sajnos nekem is több a folyàsom, így anélkül kényelmetlenül érzem magam. Eü-i csak menstruáció alatt.
A mosható tisztasagiról mèg nem is hallottam. Utánanézek:D
2 vagyok
Igen, azt is próbáltam. Bár csak 2 ciklusig, mert aztán terhes lettem, de nagyon bejött. :) A kehellyel még barátkoztam, de a mosibetét szuper volt. Szülés után is tervezek visszatérni hozzá, én is csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!