A fogamzásgátló tabletta kihat a fejlődésre?
Lehet nagyon hülyén fogalmazok. Elnézést érte.
Azt szeretném megkérdezni, hogy akinek nagyon alacsony a hormon szintje annak segítene a fogamzásgátló?
Lassan másfél éve teljesen rendszertelen a menstruációm.
Hol megjön hol nem és össze-vissza. Közben olykor vannak erős hajhullási részek is. Kínomban gyűjteni kezdtem zacskóba a hajam hogy lássam mennyi hullik és ijesztő.(szerencsére még bőven van hajam)
Viszont a mellékes amit szeretnék kérdezni hogyha nekem a hormonszintem a béka segge alatt van de annyira hogy már-már fiúsodok. Akaratlanul is itt ott jobban nőni kezdett a szőr az lehet hormon zavar vagy nagyon alacsonyan van a női hormon szintem és ez hat ki rám? Mellekkel se vagyok megáldva. Jóformán a középiskolás melltartóimat hordom még mai napig. Ha fogamzásgátlót szeretnék feliratni ezeket mint számításba venné és olyat írna fel ami nem csak rendbe teszi a menstruációm de kihatna a fejlődésre is mint mellnövekedés meg egyebek? Csak mert még anyának is nagy melle van meg mindenkinek a családba/rokonságban csak én maradtam lapos a hormon gondok miatt.
Nem élek nemi életet 3éve de nem vagyok szűz így a nőgyógyász nekem nem gond.
19/L
2-es vagyok: én ennyi idősen 172 cm és 48 kg voltam, fenekem volt, de mellem nem. Nem is hordtam melltartót, mert nem volt ott mit tartani...aztán 21-22 korom körül felszaladt rám pár plusz kiló, és elkezdtem nőiesedni.
Rengeteget mozogtam, és mellette jókat ettem. Nagyobb lett a mellem, arányosabb az alkatom. Nem is nekem tűnt fel, hanem ismerősök, barátok, családtagok kezdték el mondogatni, hogy egyre jobban nézek ki :)
Lehet, hogy csak várnod kell még egy kicsit, nem mindenki alakul ki tizenéseves :)
Mindenesetre egy alapos kivizsgálás nem árt.
A fogamzásgátló tabletta leállítja a peteérésedet, és csak egy menszez-szerű vérzést eredményez, ha pedig abbahagyod, utána hónapokba telhet, mire visszaáll a természetes ciklusod. Mindenképpen beszéld meg az orvosoddal a dolgot, és ne ragaszkodj feltétlenül az antibébi tablettához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!