Summer2 kérdése:
A hormonvizsgálat fontos fogamzasgatlo szedése előtt ugye? Ha nem jó a pajzsmirigy akkor lehet szedni fogamzasgatlot? Te mebántad hogy elkezdted szedni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 17:04
1/6 A kérdező kommentje:
Megbántad?*
2021. aug. 16. 17:04
2/6 anonim válasza:
A mai fogamzásgátlók elég kicsi mennyiségű hormont tartalmaznak, nem szükséges hozzájuk hormonvizsgálat. Amúgy exem szedte (ő akarta!), én próbáltam lebeszélni róla. Végül migrénes lett, ami elmúlt, miután abbahagyta.
3/6 anonim válasza:
A trombózishajlamot szokták vizsgálni.
4/6 Metionin válasza:
A doki megmondja. Szokott lenni vérvétel de az trombózishajlamot néz. Én 12 éve szedem és nem bántam meg, semmi mellékhatást nem tapasztaltam és azóta nem kellett mentőt hívni a menstruációmkor.
5/6 anonim válasza:
Én kB 10 éve szedtem fog.gatlot és az a labor amit kértek az csak nagyrutin volt. Máj-vese funkció, verkep és vizelet. Semmi hormon se trombózis hajlam, pedig anyai ágon nagyapám és dednagyapam is agyverzesben halt meg.
A pajzsmirigy igaz, hogy az egész szervezetre kihatással van, de más a pajzsmirigy hormon es más az ösztrogén és progeszteron. Úgyis az orvos fogja felirni a leleteid függvényében emiatt kár idegeskedni.
Utána meg vagy bevalik vagy nem, de akkor kapsz másikat.
6/6 anonim válasza:
Én nagyon megbántam, sok-sok plusz kg közben kialakult egy pajzsmirigy alulműködés nemtudom hogy a foggátló miatt vagy sem, és sok hormonértékem rossz lett sajnos még az utóbbit vizsgálják de leállítottak róla! És 1kg sem megy le pedig 1-1,5 éve szedem már a pajzsmirigy gyógyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!