Etoltam a vérzésemet fogamzásgátló tablettával, tovább szedtem a következő adagot. Ma van a negyedik tabletta mentes nap, mindig megjön legkésőbb délelőtt, de most még nem jött meg. Lehet azért késik mert eltoltam?
Figyelt kérdés
Tavaly is eltoltam egyszer akkor megjött úgy ahogy szokott2021. aug. 16. 13:30
1/5 anonim válasza:
Ennyire nem kell szigorúan venni, egy nap ide-oda nem számít.
Ettöl függetlenül nem túl okos dolog tologatni a vérzésedet meg összevissza szedni a tablettát-
2/5 A kérdező kommentje:
Csak azért ilyedtem meg mert negyedik nap legkésőbb meg szokott jönni. Érzek ott alul ilyen előjeleket mintha meg akarna jönni, de még semmi. A tablettákat rendesen szedtem. Olyat nem szedtem ami befolyással lenne rá. Csak mezym fortet szedek de elvileg az nem befolyásolja
2021. aug. 16. 13:36
3/5 anonim válasza:
Ezzel az eltolással valamennyire megzavartad a rendszert, elöfordul, hogy késöbb lesz csak vérzésed, vagy esetleg most kimarad.
4/5 A kérdező kommentje:
Szerencsére megjött
2021. aug. 16. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!