Tanácsok a fogamzásgátló tablettával kapcsolatban?
1. 18 éves kor alatt (17 évesen) csak szülővel irathatok fel vagy ehhez nem kell nagykorúnak lenni?
2. Honnan lesz nőgyógyászom, ha még sosem voltam? Kihez kell fordulni?
16 évesen szedtem először gyógyszert, nem kellett szülői beleegyezés. 17 évesen felírnak neked szülő jelenléte nélkül is (ha mindent rendben találtak)
El kell döntened hogy magán orvoshoz szeretnél-e menni vagy kórházba ami ingyenes, megnézed a városodban lévő nőgyógyászokat és telefonon időpontot kérsz.
Ha van még kérdésed privátban is írhatsz nyugodtan.
Szia!
Tanácsom, hogy NE SZEDD! Kisebb lesz tőle a klitoriszod is, a libidót lenyomja, nem fogsz nedvesedni, hajlamosít a nőgyógyászati és urológiai betegségekre (fertőzésekre) is. Migrént is okozhat és még 100 dolgot,amik nem csak addig tartanak még szeded.
A melled se biztos h nagyobb lesz tőle, de a hízás valószínűbb.
Van sok más módszer.
2!
Majd azt a kérdező eldönti, oké? :)
Nem kell a szülői beleegyezés egyik kérdésedhez sem, az első válaszoló szépen kifejtette.
2es te normális vagy?
Kisebb lesz tőle a klitorisza??😐
1-es:
Köszönöm szépen. (Egyébként falusi vagyok.😅)
2-es:
Köszönöm a tanácsot(?), de egyelőre szerintem én szeretném eldönteni. Az óvszerrel gyakran jártunk úgy, hogy kiszakadt (jó minőségű is), illetve ritkán van olyan, ami jó páromnak is. Egyrészt nem szeretnék 17 évesen kockáztatni egy esetleges terhességet, másrészt pedig a gumi páromnak gyakran kényelmetlen, ez egyikünknek sem jó. :)
3-as és 4-es:
Köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!