Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől gömbölyödhet,a pocak a...

Mitől gömbölyödhet,a pocak a nőknél 45 éves kor felett?

Figyelt kérdés

2021. aug. 11. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Változókor közeledtével főleg hasra híznak a nők.
2021. aug. 15. 21:55
 12/16 anonim válasza:
Sör?
2021. aug. 16. 02:09
 13/16 anonim ***** válasza:
8%
Mert lelassul az emésztés, többet kellene mozogniuk, e helyett többet esznek.
2021. aug. 16. 10:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem. Nem esznek többet hanem ugyanannyi évésől egyszerűen jobban híznak, főleg hasra. Azért hasra mert csökken az ösztrogén aminek ilyen hatással (is) van. De férfiaknál is meg figyelhető hogy ha ugyanazt a kaját eszik 30 évesen még se látszik rajtuk, 45 évesen meg ugyanattol már ki vannak kerekedve. Öregszik a test, lelassul az emésztés is valóban, plusz ezer más dolog.
2021. szept. 3. 19:41
 15/16 anonim ***** válasza:
9-es ott a pont 👊🏼
2021. szept. 4. 05:38
 16/16 anonim ***** válasza:
44 éves vagyok. Minden nap tornázom legalább fél órat, súlyzózom is (karokat), kb. egy órát sétálok 1500 kalória naponta egészségesen étkezem. Zéró cukor, amiket eszem főtt tojás, natur joghurt, leves tézta nélkül, sovány húsok, feta, tej, zöldségek, hüvelyesek, mint a nagykönyvben... Teát kavet nem iszom. Keves gyümölcs a fruktóz miatt, inkább citromle néha graperfuit, narancs. De ettől függetlenül nagy a pocakom és a mellem is csak nőtt az utóbbi években. Akkora vagyok mint egy elefánt. Mindenki ha rám néz azt hiszi, h biztos egész nap zabálok. Ja mellette hetente egy nap vizes böjtöt tartok. Eredmény: csekely... Nem akarok meggyőzni senkit, nem kell elhinni, bevallom nem is az zavar, hogy a nőiessegemet elveszítettem, vagy mert nem találok csak 50-es méretű ruhákat, persze nem olyat ami tetszik, hanem ami rám jön, hanem hogy nagyon nehéznek érzem magam, kényelmetlen minden mozdulat, mintha ezer éves lennék. Látok nőket még van amelyik ötvenesen is vékony, könnyű, én sosem voltam az gyerekkent is zömök, szüleim is nagydarabok szóval genetika is biztos bejátszik.
2022. szept. 1. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!