Kismamák!?
24 hetes vagyok,elég nagy,de érdekes idegeneknek mégis van, hogy nem tűnik fel, pedig nagyon nagy és kerek. Méhlepény elől van.
Viszont combos-se*ges vagyok, idegenek lehet azt hiszik a hasamra csak bepörköltöztem :D
37 hetes vagyok.
Magamhoz kepest nagy a pocakom, masok szerint kicsi. Olyan, mintha egy szabalyos felgomb lenne odaragasztva es olyan feszes, hogy majd kireped. Eleg vekony vagyok es magas, valoszinuleg emiatt van ilyen formaja es allaga.
En ugy erzem, hogy “tele” vagyok a gyerekkel mindenesetre. :)
Nagyobb a baba, mint az atlag, a gyomrom a torkomban van, a laba a gyomrom helyen, a kezet pedig kb a vesemnel erzem mozogni.
Mindenesetre nagyon erdekes. :)
33 hetes vagyok. Kicsi a hasam (bár a gyerek nagy benne). Magas vagyok és vékony. Olyan kerek pocim van, mintha megettem volna egy fél labdát.
A dokinő meg a védőnő is mindig azt mondja, hogy címlapra illő pocakom van.
Az egyetlen gondom, hogy nagyon lent van, de ez már az első pillanattól ilyen és biztos, hogy nem.fog változni a következő néhány hétben.
31 hetes vagyok. Alig van hasam, ami van az leginkább én magam vagyok, mert 10 kiló plusszal lettem terhes. Szóval ha vékony lennék úgy néznék ki mint, aki jól bevacsizott. Főleg fekve ijesztően kicsi... A baba amúgy kicsi. Nem kórosan, de az átlaghoz képest. Igyekszem nem aggódni, ráér idekint is megnőni :)
Két napja viszont elkezdtem vizesedni, ez aggaszt :( De remélem csak annak tudható be, hogy sokat jöttem, mentem és ehhez még keveset is ittam. Kicsit korainak érzem még ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!