Izzadás ellen hajra?
Alapból izzadékony vagyok ami azt jelenti,hogy napi szinten 2x tusolok,48 órás dezodor használok
Én a -5 fokban is rövidujju pólóban vagyok mert úgy érzem jól magam
20 fok felett már folyik rólam a víz
A mostani nyári melegben hadd ne mondja mit élek át
A kérdés
Mit csináljak a hajammal mert este amikor lefekszek aludni, reggel arra kelek fel,hogy csupa víz a párna és át izzadtam minden
Hajat mosni nem szeretnék minden nap
A hajamat szintén nem szeretném félkötni,most ez furán hangzik,de nekem a hajgumitól,hajcsattól,hajpánttol fáj a fejem, fülem, kényelmetlen
Mit tudom csinálni
Ventilátor mellett alszok és még így is
És még csak 26 vagyok,mi lesz 45 évesen amikor klimaxolni fogok
Rossz belegondolni
Mit tudnátok ajánlani ebbe a forró nyári hőségben a hajamra
Évente 5 cm nől a hajam
Nagyon nehezen
Értem,hogy mit mondasz,de nekem nem éri meg
De a sampont mindenképpen kipróbálom
Jó Inkább
2 hónap izzadást miatt nekem nem éri meg,hogy levágjam olyan rövidre
Igen próbáltam már
Szörnyen nézz ki
Nagy kugli tojás fejem vanxdd
Nem éreztem jól magam attól a rövid frizurátol
Írtam fent
A hajamat szintén nem szeretném félkötni,most ez furán hangzik,de nekem a hajgumitól,hajcsattól,hajpánttol fáj a fejem, fülem, szúr nyom,kényelmetlen
6-os vagyok.
Legalább este, éjjel próbáld összegumizni, egy puha hajgumitól nem fájhat a fejed :)
Menj el háziorvoshoz. Elküld majd vérvételre, meg ide-oda. Elmondja majd, milyen vitaminokat, teákat javasol.
Válts sampont. Normál hajra valót vegyél. Egy fodrász ismerősöm szerint, ez a legjobb, a korpásodás elleni, meg a többi semmit nem ér
Nem akarom elkiabálni, de nekem most pár napja jobb lett kicsit ( lekopogom).
Én is áttértem a normál hajra való samponra, nem babát használok, hanem fructist. Kétszer samponozok, közben jól belemasszirozom a fejembe 😉Levágattam úgy 10-12 centit a hajamból, kicsit dúsabb is és nem lapul annyira a fejemre. Ez is lényeges, ha nagyon lelapul, jobban izzad.
És még valami, ha egyik sem azimpi. Solituo antisudorica, nézz utána, milyen jó kis csodaszer 😉
Oké köszi
Estére felkotom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!