Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit lehet tenni a fokozott...

Mit lehet tenni a fokozott izzadás ellen?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. Be jött a jó idő és iszonyatosan izzadok. Nagyon látványos feltűnő szerencsére nincs szaga. Jó idő miatt reggel lezuhanyzok és minden este. Izzadásgátlót használok, de úgy érzem semmit nem használ. Próbáltam drágább, erősebb izzadásgátlót használni, de semmit nem ért. Nagyon kellemetlen.

Úgy szoktam kiküszöbölni, hogy egy vékony kardigánt hosszujjút veszek fel. Ekkor borzasztó melegem van és kellemetlen, mert mindenki megkérdi, hogy mégis nincs melegem.

Tudtok valami jó praktikát ?

előre is köszönöm.

2018. máj. 2. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
10%
Fogyj le.
2018. máj. 2. 20:46
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Ősi bevált módszer a legyező.
2018. máj. 2. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
és rövidujjút vagy vállpántost és rövidgatyát/rövid szoknyát hordj
2018. máj. 2. 21:28
 4/10 A kérdező kommentje:

Elsőnek: 160cm kb 55 és 60 kg között mozgok. Van rajtam +felesleg, de úgy érzem több az izom mint a + kg. Sportolok.

Másodiknak: Nem legyezhetem magam agyba-főbe. Matek órán, ha elővennék egy legyezőt valószínű az évégi jegyem garantált lenne...

Harmadiknak: Sajnos nem nagyon segít. De köszi!

2018. máj. 2. 21:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kimesz a mosdóba, zsepivel töröld meg a honaljad, itasd fel az izzadsagot, fujd be újra magad.
2018. máj. 2. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Valamint pamut, nedvszívó felsőket vegyél fel, ne műszálasat. Lehetőleg olyat, ami takarja a honaljad, és fel tudja szívni az izzadsagot. A kardigánba csak beleizzadsz.
2018. máj. 2. 22:48
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hasznos tanácsokat adtál.
2018. máj. 3. 06:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is volt ilyen időszakom! Fehér színű, pamut pólókat hordtam, mert azokon nem látszik annyira a folt.. Ja, és nagyon sokat segitett a Rexona maximum protection stift. Már alig foltos a felsőm.. De gondolom ez alkati kérdés is..
2018. máj. 3. 07:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A Rexona maximum protection szerintem is jo.Ha nem muszaj egy nap egynel tobbszor ne hasznalj izzadasgatlot.A Lushnak vannak pordezodorai esetleg azokat megprobalhatod kiegeszitesnek.
2018. máj. 3. 08:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. máj. 3. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!