Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruàció elött 1 héttel...

Menstruàció elött 1 héttel szörnyü mellfàjdalom ellen?

Figyelt kérdés
Megfog jönni 1 hete fàjnak a melleim oldalt éa alul bevan feszülve,kemény régebben ez nem volt jellemzö múlt hónapban és moat a havi elött igen,miutàn megjött elmúlt de nagyon zavaró ez a feszülés,kemény mellek. Erre van valami krém vagy gyógyszer? Arra tippelek ha megjön akkor múlik el de 1 hétig borzalom 25/L
2021. júl. 17. 06:27
 1/4 anonim ***** válasza:
42%
Néha nekem is előfordul, hogy fájnak de tudtommal nem lehet vele mit csinálni. Ha csak ennyivel jár a menstruációd akkor örülj neki, nekem majd leszakad a derekam, fáj a hasam, hányingerem van meg minden amit akarsz.
2021. júl. 17. 06:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez menstruacio elott 1 hétig.

A menstruàció még külön téma... Görcsöl,meleg vizezem,megyek a budira jön elöl hàtul

2021. júl. 17. 07:13
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

29 vagyok, évek óta ilyen nekem is. Szedtem premens tablettat, soha tobbet, nemhogy jobb, sokkal rosszabb lett minden.

Mentálisan sokat segit, ha nem pörögsz rá előre, elfogadod, hogy nő vagy, mukodik a tested, hamarosan elmúlik. Ha tudod, hogy mikor faj, mar a fajdalom elott vehetsz be gyogyszert, hogy eszre se vedd. Számos tanulmány kimutatta ennek jelentőségét.

Ha biologiai megoldason gondolkodsz, akkor az ösztrogén szegeny étrend segíthet.

2021. júl. 17. 08:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Milyen gyogyszerre gondolsz?
2021. júl. 17. 18:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!