Csajok! Szörnyen érzékenyek a mellbimbóim, de nem jó értelemben. Mennyire normális ez?
Szóval az van, hogy ilyenkor, amikor kezdem felfedezni "ezt az egész" dolgot, kezdek rájönni, hogy tök abnormális vagyok. Internet, filmek, sorozatok, nagy nyitottság világa: rengeteg helyről kapom az impulzust, hogy elvileg egy petting során, vagy szex közben valami nagyon kellemeset kéne éreznem a mellbimbóim izgatása közben.
Hát nekem nagyon nem jó, sőt. Egyenesen irritáló és kellemetlen, szárazon és nedvesen egyaránt. Már egy apró fuvallat is kikészít, és főleg télen a melltartók is. (vannak praktikáim, hogy miként tehetem elviselhetőbbé)
Az utóbbi pár évben fedeztem fel ezt, előtte nem emlékszem, hogy túlzottan akadályozott volna akármiben is.
Ez szerintetek átmeneti, volt nektek is ilyen korszakotok? Mire utalhat ez? Van, amelyikőtöknek szintén ilyen fájós? Ha ilyen marad, ettől még élhetek teljes értékű szexuális életet? Mennyire elvárt ma a nőktől a "mellbimbós játék"?
Most leszek 18, köszi 💕💕
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!