Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet hüvelygyulladásom?

Mitől lehet hüvelygyulladásom?

Figyelt kérdés
Már hónapok óta szenvedek ezzel az egésszel. A tüneteim: folyás, gyulladt hüvely és fájó vizelés. Voltam hüvelytenyésztésen, Enterococcus faecalis tenyészett ki. Arra kaptam gyógyszert, nem hatott rá. Voltam többször urológián, minden vizelettenyésztésem negatív lett. Elmentem egy másik nőgyógyászhoz, ő is csinált tenyésztést, viszont most negatív eredményeim lettek. Tehát nincs semmi baktérium se gomba se a vizeletemben, se a hüvelyemben, mégis fennállnak a tünetek. Minden gyógyszer hasznàlata után szedtem hüvelyflóra visszaállítót és probiotikumot is. Az STD szűrésem vizsgálatát várom jelenleg, csak az több idő. Mi okozhatja ezt?

2021. júl. 12. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálam minden vizgsálat negatív lett. Én is ezzel küzdök, de semmi. Annyi, de annyi nőgyógyásznál voltam, urulógián,nemibeteg gondozóban is, de semmi..
2021. júl. 12. 14:39
 2/8 A kérdező kommentje:
És te se gyógyultál meg?
2021. júl. 12. 14:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Szex óvszerrel történik? Arra lehetsz érzékeny is. Vagy fogamzásgátlót szedsz-e? Nekem állandó gombám volt tőle, ahogy abbahagytam elmúlt, tud ilyen szépségeket okozni a tabi. Esetleg a partner? Vele minden oké?

Ne sértődj meg, de higiénia rendben? Fürdesz eleget és nem is viszed túlzásba? Hüvelyöblítést szoktál? Ha igen, az is gond lehet. Ha tangát hordasz jobb lenne lecserélni "mamabugyira", lehetőleg pamutra. Történt valami , amikor kezdődtek a tünetek, tehát vissza lehet vezetni valamilyen kiváltó okra?

Lactofeelt használhatsz, azzal szerintem kárt nem okozol, amíg vársz az eredményedre.

Kitartás!

2021. júl. 12. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem pl. kiderült, hogy latex allergiás vagyok...
2021. júl. 12. 20:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Nincs most párom jelenleg, szóval ez nem okozhatja a gondot. Fogamzásgátlót évek óta szedek pcos miatt. Sajnos akkor kezdődött az egész, amikor a korábbi exemmel összejöttem, és kiderült róla, hogy elég kétes, hogy milyen nőkkel volt együtt korábban :( Szóval biztos vagyok benne, hogy tőle van, mert akkor kezdődött az egész, mikor vele összejöttem. Az elején volt gombám is, meg ugye később bakteriális fertőzés, de egyszerűen nem tudok ettől szabadulni már hónapok óta. Már rég nem hordok tangát emiatt, és biztos, hogy nem a tisztálkodással van a gond.
2021. júl. 12. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor sajnos tényleg tőle jött valami :(

Ne add fel, addig menj, amíg valamelyik orvos rá nem jön, hogy mi okozza.

Kitartás!!

3-as voltam

2021. júl. 14. 11:00
 7/8 anonim ***** válasza:
#1-es vagyok. Nem sajnos azóta is küszködök. Intim mosakodót használok heti 3x így a fájdalom tűrhető. Annyi antibiotikum kúrán voltam túl utána ph visszaállítás..
2021. júl. 14. 12:46
 8/8 anonim ***** válasza:
hogy vagy?
2022. máj. 2. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!