Mi a legjobb hüvelygyulladásra?
Sajnos folyton visszatér, orvosnál kb már 10x voltam, gomba nincs, olyan készítmény érdekelne, ami vény nélkül kapható.
A Vitagyn c-t, Lactinelle-t, Lactofeelt próbáltam eddig.
Ő mondta, hogy az, a hüvelyváladék alapján. Gomba nincs, csak gyulladás.
Van, hogy beduzzadok ott lent, meg enyhe égő érzet.
7-es ph értéket mért, annyit mondott, hogy használjak hüvelyflóra helyreállítót.
Most a lactofeelt használom 5. napja, de nem igazán érzek változást.
A Betadine egy fertőtlenítő hatású szer, kiöli a gyulladást okozó bacikat. Amúgy a gombákat is, ha lenne.
Utána lehet megint a lactofeel, sőt, ez után kell is.
2-es vagyok. Most nem azért, de a hüvelyváladék alapján hogyan állapította meg, hogy gyulladás van? Oké. 7-es pH. na de mitől??
Fertőzés is lehet, arra meg aztán semmit se ér a ph helyreállító, ha épp olyan fertőzés
Szex alatt is érzel fájdalmat?
Ez a legutóbbi vizsgálat volt, előtte a laboreredmény kimutatott baktériumot, csak most valamiért hamar leakart tudni. Egyébként ő a 4. orvos, akinél jártam :/ Igaz, sokkal enyhébb tüneteim vannak, mint pl 1 hónapja.
Szex alatt nem tudom, tavaly év vége óta nincs senkim.
Ma veszek egy betadine kúpot, kíváncsi leszek, hogy hat-e.
Hát..a 4 orvos közül az egyik a Cikatridina kúpot mondta, ami hüvelyszárazságra van… úgy, hogy ekkor már legalább 1 hónapja be voltam gyulladva. Vicc az egész:/
A fluomizint írta mèg fel a legutóbbi orvos, utána lactinelle. Ez hatott is, 2 hétre elmulasztotta, majd mikor visszamentem, akkor mondta, hogy hüvelyflóra helyreállítással próbálkozzak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!