Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a legjobb hüvelygyulladásra?

Mi a legjobb hüvelygyulladásra?

Figyelt kérdés

Sajnos folyton visszatér, orvosnál kb már 10x voltam, gomba nincs, olyan készítmény érdekelne, ami vény nélkül kapható.

A Vitagyn c-t, Lactinelle-t, Lactofeelt próbáltam eddig.

2021. júl. 5. 09:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én betadine hüvelykúpot szoktam, viszont utána mindenképp kell valami hüvelyflóra helyreállító.
2021. júl. 6. 13:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy hüvelygyulladás? Orvos mit állapított meg? Milyen eredmény lett pozitív? Mik a tüneteid?
2021. júl. 6. 18:20
 3/10 A kérdező kommentje:

Ő mondta, hogy az, a hüvelyváladék alapján. Gomba nincs, csak gyulladás.

Van, hogy beduzzadok ott lent, meg enyhe égő érzet.

7-es ph értéket mért, annyit mondott, hogy használjak hüvelyflóra helyreállítót.

Most a lactofeelt használom 5. napja, de nem igazán érzek változást.

2021. júl. 7. 08:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi első válaszoló, lehet, hogy kipróbálom. Érdemes várni pár napot a lactofeel és más kúp között?
2021. júl. 7. 08:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A Betadine egy fertőtlenítő hatású szer, kiöli a gyulladást okozó bacikat. Amúgy a gombákat is, ha lenne.

Utána lehet megint a lactofeel, sőt, ez után kell is.

2021. júl. 7. 08:45
 6/10 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. Most nem azért, de a hüvelyváladék alapján hogyan állapította meg, hogy gyulladás van? Oké. 7-es pH. na de mitől??

Fertőzés is lehet, arra meg aztán semmit se ér a ph helyreállító, ha épp olyan fertőzés

Szex alatt is érzel fájdalmat?

2021. júl. 7. 10:25
 7/10 anonim ***** válasza:
hüvelygyulladás = fertőzés = baktérium
2021. júl. 7. 10:35
 8/10 A kérdező kommentje:

Ez a legutóbbi vizsgálat volt, előtte a laboreredmény kimutatott baktériumot, csak most valamiért hamar leakart tudni. Egyébként ő a 4. orvos, akinél jártam :/ Igaz, sokkal enyhébb tüneteim vannak, mint pl 1 hónapja.

Szex alatt nem tudom, tavaly év vége óta nincs senkim.

Ma veszek egy betadine kúpot, kíváncsi leszek, hogy hat-e.

2021. júl. 7. 10:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én értem, hogy ok okozat.. de, ha nem deríti ki, hogy milyen baktérium, akkor írhat fel mindent találomra. Istenem ennyit érnek az orvosok, felveszik a nagy lóvét de semmit nem foglalkoznak a betegekkel..
2021. júl. 7. 11:47
 10/10 A kérdező kommentje:

Hát..a 4 orvos közül az egyik a Cikatridina kúpot mondta, ami hüvelyszárazságra van… úgy, hogy ekkor már legalább 1 hónapja be voltam gyulladva. Vicc az egész:/

A fluomizint írta mèg fel a legutóbbi orvos, utána lactinelle. Ez hatott is, 2 hétre elmulasztotta, majd mikor visszamentem, akkor mondta, hogy hüvelyflóra helyreállítással próbálkozzak.

2021. júl. 7. 12:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!