Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki mit használ? Tampon vagy...

Ki mit használ? Tampon vagy betét?

Figyelt kérdés
Sok ismerősöm tért most át betét használatra,mondván nagyon kellemetlen nekik mostanában a tampon használat. Kiváncsiságból írom ki a szavazást hogy ki mit használ. :) Igen. Gyesen vagyok és rá érek!

#betét,tampon
2021. júl. 10. 11:26
A kérdező szavazást indított:
Tampon.
Betét.
48 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Tanulj valamit!
2021. júl. 10. 11:36
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Kehely.
2021. júl. 10. 11:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Általában betét, mert a tamponhoz nem elég erős a vérzésem (minihez sem, nem vagyok már szűz), mindig fáj a felhelyezése. Csak akkor használom, ha strandra megyünk.
2021. júl. 10. 11:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Néhány alkalommal tamponoztam, de elég is volt. Közel 20 éve betétet használok, de hamarosan áttérek a menzesz bugyira.
2021. júl. 10. 11:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Első két napon betét, mert akkor piszkosul görcsölök, aztán tampon, mert kényelmesebb.
2021. júl. 10. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5-6 éve intimkelyhet. Előtte mindkettőt egyszerre használtam.
2021. júl. 12. 17:56
 7/9 anonim válasza:
Nekem a tamponhoz csak 1-2 napig elég erős a havim. Ekkor minit, vagy normált használok. Amikor egy mini is sok-sok órán át telne meg, akkor a betétet részesítem előnyben.
2021. júl. 21. 00:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Én mensi bugyit használok, nekem bevált. Előtte a betét volt a nyerő nálam.
2021. júl. 23. 21:26
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
elég erős a vérzésem ezért tenna betétet használok éjjel nappal. annak ellenére h nagyon kényelmetlen (olyan mint egy pelus) legalább biztonságba vagyok tőlle nem ázok át mivel nagyon vastag. ennyi kényelmetlenséget kibirok. tamponozni nem tudnék nem akarok ott nyulkálni plussz görcsöl a pocim ilyenkor mindig.
2021. júl. 25. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!