Fogamzásgátló abbahagyása után ennyire felborul a hormonrendszer?
Régóta szedtem fogamzásgátlót és szerettem volna egy kis szünetet tartani, ezért abbahagytam.
Amikor még nem szedtem a fogamzásgátlót, már akkor is rendszertelen volt a ciklusom, volt hogy 28-35 vagy több napos. Emiatt is kezdtem gyógyszert szedni.
Abbahagyás után következő hónapban szinte napra pontosan megjött, viszont a következő hónapban semmi, most ott tartok hogy 10 napja késik.
Ennyire felborult volna? Mikor fog ez helyreállni? Illetve van-e valamilyen termeszetes módja annak, hogy rendeződjön a helyzet? Akinek volt ilyen problémája orvoshoz ment vagy majd magától megoldódik?
A női hormonegyensúly helyreállítására ezt a kombót ajánlják:
GAL PrimaVie® Shilajit + GAL Sensoril® Ashwagandha
Nem olcsó, de szerintem megéri egy kúrát tartani. A stresszkezelésben és immunerősítésben is segít.
már akkor is rendszertelen volt a ciklusom, volt hogy 28-35 vagy több napos. - magyarul egy eleve szr ciklust iktattál ki a gyógyszerrel és most csodálkozol, hogy nem oké.
A ciklusrendezésre NEM bogyó a megoldás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!