Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van velem majdnem...

Miért van velem majdnem mindig ez?

Figyelt kérdés

Amikor menstruálok, akkor sok olyan este van, hogy átázok, és összekenek mindent. Már sok mindent kipróbáltam, például csak háton alvás, vagy csak oldalt, de mindig rosszul sült el. Ha este is felkelek ez miatt cserélni, akkor nehezen alszok vissza és reggel elalszok. A tampont is próbáltam. Anyukám már sokszor ideges ez miatt, pedig általában én mosom ki a dolgokat.

Esetleg valakinek van ötlete, hogy mit tehetnék?

2021. jún. 27. 09:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Tampon és betét

2. Kehely és betét

2021. jún. 27. 10:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki, hogy a legnagyobb tampont használod, és mellé olyan éjszakai betétet, aminek nagy nedvszívó képessége van.
2021. jún. 27. 10:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Amit az 1, 2 mond, de ha nem elég, érdemes nőgyógyászhoz menned.
2021. jún. 27. 12:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Intimkehely! Vagy menzeszbugyi.
2021. jún. 28. 10:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha más nincs akkor valami műanyag lepedő szerű dolgot rakj a feneked alá és rá egy (lehetőleg piros) törülközőt és betétet is használj. Én is így alszom otthon, de sajnos ezt elég nehéz megcsinálni ha valahol máshol alszol... De mindenesetre a törülközőt ki tudod mosni hideg vízben,bizonyos folttisztító szapanokkal, illetve a ruháidat is.
2021. jún. 29. 01:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5-ös. Szerintem mindenképpen menj el nőgyógyászhoz, ahogy a 3-as mondta.
2021. jún. 29. 01:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én régen azt csináltam, hogy északi betétet használtam és mivel nekem mindig az volt a probléma, hogy lecsúszik egy rövid leggings szerű nadrágot vettem a bugyiban. Nekem ez a helyén tartotta.
2021. jún. 29. 16:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, majd kipróbálom az ötleteket.
2021. júl. 6. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!