Létezik, hogy betegség miatt késik vagy esetleg nem jön meg a menstuáciò?
Figyelt kérdés
Terhes nem lehetek, emiatt nem is aggodom. Beteg lettem es 3 hete csak a kòrházakat járom, vérvételek sorozata.. és 3 gyogyszert kezdtem szedni.
Már 6 napja késik, eddig se volt sose pontos csak érdeklődöm hogy létezik e hogy kimarad?
24 eves vagyok
2021. jún. 22. 09:28
1/3 A kérdező kommentje:
Orvosomat is kérdeztem, igaz nem nodoki de csak annyit mondott majd kiderul.
2021. jún. 22. 09:29
2/3 anonim válasza:
Gyógyszerek/betegség nélkül is előfordulhat, hogy egyszer kimarad, szóval ne aggódj.
3/3 anonim válasza:
Sok mindentől késhet, kimaradhat. A gyógyszerszedés is megviseli a szervezetet, össze van zavarodva :)
Nekem áprilisban a covid után késett 8 napot. Ha kicsit stresszesebb vagyok, akkor is 1-2 nap csúszás elöfordul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!