Kis sebek az intim résznél?
Már lassan féléve gombás fertőzéssel szenvedtem, gondolom a kis sebek amiatt alakultak ki a hüvelybemenetnél. De nem igaz, hogy féléve nem gyógyulnak azok a sebek. Kis piros, csípő kis sebek. Miért nem múlik, mit tudnátok rá tanácsolni?
A doki gombaellenes krémet ír fel rá állandóan, de eddig nem múlt el. Már ngyon elszomorít.
Na ezért nem szexelek, nem akarok elkapni ilyeneket.
Kókuszolaj megoldja.
33F
Esetleg másik dokihoz elmenni?
Lehet nem is gombás vagy, hanem félre diagnosztizált.
Lehet ide kúp kellene, nem csak krém, ami belül is dolgozik.
Sima felfázásos folyásra krém+kúp kombót kapok. Valami biztos nem oké, ha ez fèl éve tart. Bőr-nemi gyógyászhoz mennék el a helyedben.
Canestent ismerem, nekem elég felületesnek tűnik, ideiglenesen megszünteti, de nem oldja meg a teljes problémát. A többit nem ismerem.
Tènyleg keress fel egy másik dokit, ez a te érdeked és kényelmed.
Nemtudom:s canesten tol nem szokott csípni. Igazából egy intenzív aktus után jelent meg (amikor még a gomba ellen nem kezeltem mert nemtudtam h van, pont akk alakult ki)
Sztem a hám elvekonyodasa nem bírta az intenzív aktust. De nemigaz h már ennyi idő után se gyógyul.
Vetettem le kenetet. Az megmondja ha herpesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!