Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha az intim részem viszked...

Ha az intim részem viszked hová forduljak, nődoki vagy nemigondozo? Szorzet résznel borotvalt.

Figyelt kérdés
2015. aug. 10. 19:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Csak a szőr helyén viszket? Nem lehet, hogy csak azt érzed, ahogy nő ki?

Én még sose voltam nemigondozóban. Nem is tudom, hogy hol van. Mindig nőgyógyászhoz megyek, ha van valami gondom.

2015. aug. 10. 19:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Ha van szorzet ha nincs akkor is viszked. Magánnődokihoz járok, de ezt szegyeltem mondani.
2015. aug. 10. 19:57
 3/14 anonim ***** válasza:

De ott lent a hüvelyednél nem viszket? Valami gombás fertőzés lehet. Vagy ha kifejezetten a szőr helyén, akkor akár a szőrtelenítéstől is.

Nem kell szégyellned. Látott ő már ennél cifrább dolgokat is.

2015. aug. 10. 19:59
 4/14 A kérdező kommentje:
Hüvelyemnel nem viszked. Borotvalni szoktam néha mert már nem tudom mitől viszked. Használtam hüvelykupokat és fakadtak kremet.
2015. aug. 10. 20:12
 5/14 A kérdező kommentje:
Mosakodo krémet akartam írni.
2015. aug. 10. 20:25
 6/14 anonim ***** válasza:
Miért szégyelled? A nőgyógyászoknak ez a dolguk, nem az egészséges puncik simogatása!
2015. aug. 11. 07:43
 7/14 anonim ***** válasza:
Vannak intim mosakodók pl. a Frezyderm intim segítség. Jó lehet fertőzések ellen.
2015. aug. 11. 09:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Menjél minél előbb orvoshoz. Ki tudja milyen fertőzésed van. Lehet gomba, bakteriális, vegyes. Nem mindegy, hogy mit használsz rá. Ha nem foglalkozol vele, akkor pedig komolyabb gondokat is okozhat.
2015. aug. 11. 09:03
 9/14 A kérdező kommentje:
Intim mosakodóm is volt különbözőek. Milyen komolyabb problémám lehetne még? Állítólag a cukrosok is viszketnek intim részen és én az vagyok. Hallottam ideg alapon is lehet, hát nem tudom.
2015. aug. 11. 17:40
 10/14 A kérdező kommentje:
Szégyenlem férfi nődokinak elmondani hiába fizetek a vizsgálatért. Rákszűrés rossz volt, műtöttek. Eltávolították a rákkeltó részt.
2015. aug. 11. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!