SOS! Nőgyógyászhoz borotvált vagy nem borotvált szeméremdombbal kell menni?!
Szia!
Az én nőgyógyászom azt mondja, hogy teljesen mindegy. Minden kliensét úgy fogadja el, ahogy van. Ez a szőrtelenítés dolog nem a nőgyógyászok miatt alakult ki. Inkább a saját magunk, és a párjaink megelégedésére.
Nekem 3 gyerekem van, az utóbbi időben igen gyakran voltam nőgyógyásznál, és nem tette szóvá sem pozitív, sem negatív jelzővel. (Én mondjuk teljesen legyantáztatom az utolsó szálig). A szülőszobán a szülésznő is megvizsgált, Ő sem tette szóvá. Feltételezem, hogy ha valaki érintetlenül hagyja, azt sem teszik szóvá, de nem tudom, szőrös tapasztalataim nincsenek.
Én sosem borotválom a szeméremdombomat, csak rövidre nyírom hajvágóval, plusz a bikini vonalamat borotválom. Egyszerűen nem bírnám elviselni csupaszon.
Annyi illendőség van, hogy fürdeni kell előtte, de ez magától értetődő. Tényleg ahogy neked kényelmes, és jól esik.
Nem tartják egészségesnek a borotválást a nőgyógyászok.
Inkább ollóval rövidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!