Van olyan, aki csak a terhessége miatt ment nőgyógyászhoz, előtte sose?
Figyelt kérdés
Huszonéves vagyok de még nem jártam nőgyógyásznál, mivel egyrészt sosem volt semmi panaszom, másrészt nem élek nemi életet. Most gondolkodom, hogy talán ideje volna csak úgy elnézni, de nagyon aggaszt, hogy esetleg le fog cseszni, hogy eddig nem voltam. Érdekelne, hogy mennyire szokványos az, hogy valaki nem jár nőgyógyászhoz rendszeresen?2014. márc. 23. 19:36
1/2 anonim válasza:
Egyik ismerösöm is csak a terhessége alatt járt nögyogyászhoz, de már férjnél volt és akkor ment elöször mikor jött a baba...hát nemtudom én 21 éves vagyok, 16 éves korom ota járok meg évente a rákszürést elvégeztetem..
2/2 anonim válasza:
Igen van.
A protokoll szerint 23-24 éves korban illik először menni, ha még szüz vagy és nem volt addig semmi bajod.
Egyébként a nemi élet megkezdése után kb 1 évvel kellene az első szűrésre menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!