Lányok, nők ti járnátok fiatal nőgyógyászhoz?
Hát nem szívesen.
Én mondjuk nem azért, m attól tartok, h tapasztalatlan, hanem egy fiatal, jóképű csávó matasson ott... Jajj. :D
Igen, most leszek 20 éves :) Ez a kitűzött végleges cél :)
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
A fiatal orvosokkal az a baj, hogy a komplikáltabb esetekben még kevés a tapasztalatuk. Ha egy fiatal összedolgozik az öregebbekkel, akkor viszont semmi akadálya. Az, hogy nő, vagy férfi mindegy, mert mindenki máshoz jár szívesebben. Nekem pl totál mindegy a neme, a személyisége viszont egyáltalán nem.
Az első nődokim egy idősebb nő volt, nagyon jó nő és nagyon gondos, empatikus. Abszolút az, akire azt mondják, hogy ízig-vérig bába. Viszont ilyet nőben azóta sem találtam. Durván vizsgálót, lekezelőt viszont sokat. Egy nő gyakran rivalizál a másik nővel.
Férfi nődokik között sok a nagyképű, beképzelt, slendrián, viszont általánosságban óvatosabban vizsgálnak.
Fiatal férfi dokinál is voltam már, nem bántam meg miután leküzdöttem a gátlásaimat. Jó fej volt, laza és ez sokat számít, hogy nem szorongom magam halálra.
Szóval hajrá, szép hivatást választottál, csak győzd tanulással!
Persze hogy menj és tanulj.
Nagyon keresettek a női orvosok, elég neház hozzájuk bejutni a nagy forgalom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!