Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, nők ti járnátok...

Lányok, nők ti járnátok fiatal nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Ez csak egy általános kérdés :) Nem gondolnátok óla, hogy tapasztalatlan pl? Hostessként és modellként dolgoztam, és be szeretném bizonyítani, hogy ennél többet érek, nem vagy üresfejű. Szeretnék szülész-nőgyógyász lenni. :)
2014. febr. 28. 12:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hát nem szívesen.

Én mondjuk nem azért, m attól tartok, h tapasztalatlan, hanem egy fiatal, jóképű csávó matasson ott... Jajj. :D

2014. febr. 28. 12:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :D
2014. febr. 28. 12:49
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
A női nőgyógyászoktól többnyire azért tartanak a nők (legalábbis akiket ismerek), mert a nő magából indul ki így hajlamos elbagatellizálni a másik problémáját. Sok ismerősöm járt így, a női nőgyógyász nem értette meg a gondjukat. Az életkor szerintem annyira nem releváns, főleg ha nőről van szó, akkor nem kellemetlen.
2014. febr. 28. 12:57
 4/12 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem, akkor már most lehetsz legalább 20 éves, ha elkezded az egyetemet és mire befejezed, minimum 26 éves leszel, de inkább több. Tehát már nem leszel fiatal, emiatt ne aggódj. Különben meg járunk, mert ők frissen tanultak, ismerik a legújabb dolgokat, lehetőségeket, és olcsóbbak is a maszekok, mint a tapasztalt öregek, viszont sokkal jobban odafigyelnek. Múltkor egy öreg orvosnál voltam, aki megultrahangozott és a papírra írta, hogy mindkét petefészkem ép. Holott 22 éve kivették az egyiket! Szóval az idősebb neves dokik sem jobb dokik.
2014. febr. 28. 13:00
 5/12 A kérdező kommentje:

Igen, most leszek 20 éves :) Ez a kitűzött végleges cél :)

Köszönöm szépen a válaszaitokat!

2014. febr. 28. 13:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Egyetem+szakorvosképzés kb 10 év. Én harminc éves nőgyógyászhoz simán járnék (a mostani dokim nem sokkal idősebb), de nőhöz nem szívesen :D
2014. febr. 28. 13:50
 7/12 anonim ***** válasza:
57%
Előző vagyok, és befejezem a mondatot ...De van aki direkt a nőket keresi, szóval, kérdező, szép cél, hajrá!
2014. febr. 28. 13:51
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen, ez elég érdekes.. mivel én sem szívesen járok nőhöz, az én orvosom is férfi és olyan 50-55 év körüli.. Biztos vagyok benne, hogy vannak nagyon jó női orvosok is, csak szerintem az azért ritkább. Köszönöm a választ :)
2014. febr. 28. 13:55
 9/12 anonim ***** válasza:

A fiatal orvosokkal az a baj, hogy a komplikáltabb esetekben még kevés a tapasztalatuk. Ha egy fiatal összedolgozik az öregebbekkel, akkor viszont semmi akadálya. Az, hogy nő, vagy férfi mindegy, mert mindenki máshoz jár szívesebben. Nekem pl totál mindegy a neme, a személyisége viszont egyáltalán nem.

Az első nődokim egy idősebb nő volt, nagyon jó nő és nagyon gondos, empatikus. Abszolút az, akire azt mondják, hogy ízig-vérig bába. Viszont ilyet nőben azóta sem találtam. Durván vizsgálót, lekezelőt viszont sokat. Egy nő gyakran rivalizál a másik nővel.

Férfi nődokik között sok a nagyképű, beképzelt, slendrián, viszont általánosságban óvatosabban vizsgálnak.

Fiatal férfi dokinál is voltam már, nem bántam meg miután leküzdöttem a gátlásaimat. Jó fej volt, laza és ez sokat számít, hogy nem szorongom magam halálra.

Szóval hajrá, szép hivatást választottál, csak győzd tanulással!

2014. febr. 28. 13:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Persze hogy menj és tanulj.

Nagyon keresettek a női orvosok, elég neház hozzájuk bejutni a nagy forgalom miatt.

2014. márc. 1. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!