Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fájdalomcsillapító miatt...

Fájdalomcsillapító miatt lehet kevesebb vérzés?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés ,ne haragudjatok érte! Lehetséges, hogy mikor menstruálok és görcsölök, veszek be fájdalomcsillapítót (cataflam dolo) és nem csak a görcs tűnik el ,hanem sokkal kevesebb lesz a vérzés? Ez történt most velem es nem tudom van-e alapja ennek vagy sem.
2021. jún. 9. 18:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Igazából annyi, de annyi minden befolyásolhatja a menstruációdat, hogy ide nem férne ki. :D

Előfordulhat, hogy a gyógyszer is picit csillapíthatja, de emiatt nem kell aggódnod, már akkor is változhat, ha picit jobban stresszelsz valamin vagy olyan kaját eszel stb. Szóval lehet ez bármitől.

Görcs ellen egyébként javaslom hogy szerezz be például közönséges cickafark teát. Sose voltam a gyógyteák híve, de nekem nagyon beváltak görcs esetén. Ha nagyon görcsöltem, akkor pedig a fürdőkádba tettem belőle és abban ültem egy 20 percet. Egy próbát megér. :)

2021. jún. 10. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!