Eletem első tamponja fájhat?
ez butaság, nyugodtan használhatják szüzek, sőt még kelyhet is lehet, én is használtam mindkettőt mert annyira erős a vérzésem, hogy betéttel nyilvános helyen rohadt kellemetlen ahogy tocsogok a vérben
az első alkalom az fájhat, én is éreztem, pedig akkor még a legkisebbet használtam, idővel jobbnak kell lennie, ha viszont később is fáj, akkor lehet, hogy rosszul rakod fel
Én mindig megvárom így évek múltán is, hogy kicsit jobban elkezdjek vérezni, mert párszor betettem így az első cseppek után... na, az kellemetlen volt, mert kicsit száraz volt.. remélem, nem túl undorító így leírva, csak szerintem ez is elképzelhető.
Volt olyan is, hogy nem tudtam a megszokott pozícióban felhelyezni, mert nyilvános wcben voltam és még kezdő, olyankor eléggé éreztem, mikor leültem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!