Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs görcsök ellen...

Menstruációs görcsök ellen tippek?

Figyelt kérdés

A 12 éves lányomnak nagyon erős görcsei vannak...annyira ,hogy már 2-szer hányt miatta. Nőgyógyásznál jártunk már de annyit mondott ,hogy majd kinövi...

Szegénynek már a görcsoldó sem használ valami segítség/tipp?

2021. jún. 5. 07:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kipróbáltuk a kombinációkat és sokat segített! (NoSpa,Algopyrin,Algoflex-M)

Nekem soha nem voltak ilyen problémáim és nagyon sajnálom szegényt ,hogy ilyen fiatalon ilyen fájdalmakon megy át...a nőgyógyászt pedig mindenképp lecserélem ,mert nem az első eset ,hogy félrevezetett.... Köszönöm a segítséget!

2021. jún. 5. 12:55
 12/16 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is tinikoromban szenvedés volt, nem birtam állni, ülni, haza kellett kéretőzni. Mindent azonnal kirókáztam. akkor még nem volt ennyi választék, a nospa volt erre, de a gyomrom ki nem állhatta.

Szerencsére kinőttem most is fáj a hasam néha, de más tünet nincs. Úgyhogy kitartást nektek!

A melegvizes palackot próbáljátok ki!

2021. jún. 5. 15:29
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Ja igen, ez még fontos, hogy mivel ennyire fáj a hasa, mindig legyen nála gyógyszer, bárhova megy! Pláne az elején, mikor még rendszertelen, ne érje meglepetés.

Nekem ugyan hányás még nem volt, de olyan szinten fáj, hogy megmozdulni alig bírok. Egyszer suliban is így jártam, de nem volt nálam gyógyszer, szóltam a tanárnak, de azt mondta, hogy nem ad, mert nem tudja, mit szabad adni nekem... És ott szenvedtem 3 órán keresztül, mire jöttek értem délután.

2021. jún. 5. 16:07
 14/16 anonim ***** válasza:
80%
Én is kinőttem később. Tini koromban nekem is nagyon fájt, mindig kellett gyógyszer. Kb 18 éves koromtól nem. Ritkán
2021. jún. 8. 11:47
 15/16 anonim ***** válasza:
84%

Már nem mostani a kérdés de írok hátha segít .

Meleg vizes palack

Flector por vagy cataflam.

!!! És minél előbb keressétek egy új nőgyogyaszt mert ez lehet ( endometriozis vagy akár ciszta)

Engem most a napokban műtötték egy hét centis cisztaval.

2021. jún. 11. 21:06
 16/16 Sssaszem ***** válasza:
100%
Kedves Utolsó! Milyen panaszaid voltak a 7 centis cisztáddal?
2021. jún. 11. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!