Mit tegyek az erős menstruációs görcsök ellen?
Már bevettem ma 3 Nospát, de nem érzem a hatást. Nagyon rosszul vagyok, nem jobb sehogy sem, ráadásul hőhullámokat is érzek.
Bárkinek valami tippje van, mit csináljak?
Most: meleg zuhany, sok folyadék meginni
Jövő héten! Vizsgáltasd ki magad!
Köszönöm a válaszokat, mostanra múlt el kb, de mostmár eléggé megijedtem.
Nem, nem voltam orvosnál, eléggé ódzkodom tőle.
Mitol felsz? Attol, hogy esetleg sikerulne megoldani a problemat? Mert negativ hatasa nincs annak, ha elmesz orvoshoz. Annyira nem kellemetlen a dolog szerintem, abszolut kibirhato.
Nem tudom, hany eves vagy, de nogyogyaszhoz szuresre egyebkent is evente kell jarni, foleg ha elsz nemi eletet.
Szia!
Nekem csak a vényköteles gyógyszerek (Flector por, Xilox por, Optalgin) segítenek csak. A no-spa, algoflex-m nagy kakit nem ér nekem. :(
Én azt nem értem, miért szenvedtek, meg tömitek magatokat fájdalomcsillapítóval.
Az extra erős menstruációs fájdalom és görcsök NEM NORMÁLISAK, el kell menni orvoshoz mert probléma van pl. endometriózis, ciszta, stb.
Ha pedig az orvosotok szerint normális, akkor el kell menni egy másikhoz, mert nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!