Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek az erős menstruáció...

Mit tegyek az erős menstruációs görcsök ellen?

Figyelt kérdés

Már bevettem ma 3 Nospát, de nem érzem a hatást. Nagyon rosszul vagyok, nem jobb sehogy sem, ráadásul hőhullámokat is érzek.

Bárkinek valami tippje van, mit csináljak?

2021. febr. 2. 12:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
#10: én kórházban is voltam (annyira görcsölt a hasam, hogy egyik percben izzadtam, majd megfagytam és hánytam is.), több nőgyógyásznál is jártam, nem találtak semmit, annyit mondtak, hogy tornázzak, edzzek rendszeresen valamint táplálkozzak egészségesebben. Elkezdtem sportolni, azóta évről évre enyhülnek a tünetek, már nem hányok, nincsenek hőhullámok és nem is extra erős már a menstruációm. Egyébként anyukámmal is ez volt, neki az első szülése után múlt el az erős menstruációs fájdalma. Nem tudom, hogy ez mennyire lehet öröklött dolog.
2021. febr. 2. 20:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Ugyanez nálam is. Akli azt hiszi, hogy nem mentél el egy tucat orvoshoz és nem vizsgáltattad ki, az jobb ha nem is ír semmit.

Nekem szülés után sem múlt el, belülről is megnéztek laparral, semmi elváltozás. A méhem hátrahajló, ennyi. Mégis borzasztóan fáj....

2021. febr. 3. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!