Sos! Menstruációs görcsök ellen mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma este jött meg, és iszonyatos fájdalmaim vannak...nincs itthon semmiféle fájdalom csillapító, mit csináljak?2021. máj. 27. 21:34
1/10 anonim válasza:
Meleg borogatás. Vagy vizes ruhával, vagy csak száraz törülköző átvasalva, csak az a baj vele, hogy hamar kihűl.
Abszolút semmi fájdalomcsillapító nincs otthon?
2/10 A kérdező kommentje:
Nincsen sajnos, elfogyott, ami volt. Ilyenkor nem ajánlatos egy kád meleg vízbe beleülni?
2021. máj. 27. 21:37
3/10 anonim válasza:
Kipróbálhatod, segíthet, de csak ha nem vagy hajlamos fertőzésekre. Én ilyenkor is kádban fürdök, soha nem volt semmi bajom. De a húgom mindig tudok ilyenkor, mert ő meg azonnal a víztől is összeszed valamit.
5/10 anonim válasza:
Nem tudom, milyen lehetőségeid vannak, de szomszédtól nem tudsz kérni? Vagy barátnő a közelben?
6/10 anonim válasza:
Esetleg olyan gyógyszer, amit nem te szedszy és nem tudsz róla, hogy fájdalomcsillapító? Kamaszkoromban egyszer jártam így, csak magamból indulok ki...
7/10 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem anyumat, nincs fájdalom csillapító:/ van egy, de az ilyen bazi nagy tabletta, én meg azokat nem tudom lenyelni.
2021. máj. 27. 21:57
8/10 anonim válasza:
Mi a neve? Ha nem bevonatos, akkor széttörhető.
De ha nem, akkor is érdemes lenne megpróbálni.
9/10 anonim válasza:
rakd bele kenyérbe, és nyeld le. Annyira nagy tablettákat amúgy sem gyártanak, hogy ne tudják lenyelni az emberek.
10/10 Metionin válasza:
Kérdező, én konkrétan semmilyen tablettát nem tudok lenyelni, összetöröm őket és csá. Ha nagyon fáj, kibírja az ember a gyógyszer ízét cserébe a fájdalom enyhítéséért. Holnap meg húzz a patikába és vegyél valamit tartaléknak ilyen esetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!